Schildersbedrijf Meulenberg

Schildersbedrijf Meulenberg

Gebruikers waarderen deze schilder met een9,8
Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Houtrotreparatie Kleuradvies Restauratiewerk

Over Schildersbedrijf Meulenberg

Zoekt u een ervaren, deskundige en betrouwbare schilder? Voor al uw schilder- en renovatiewerk, beglazing en wandafwerking bent u bij Schildersbedrijf Meulenberg aan het juiste adres. Ook het leveren van onder meer verf, glas, en behang behoort tot onze activiteiten.

Als Erkend Beter Schildersbedrijf is het leveren van goede kwaliteit en optimale service het uitgangspunt voor onze werkzaamheden. Zo hebben we in de afgelopen jaren een tevreden klantekring opgebouwd in zowel het particuliere als zakelijke segment.

In maart 2014 zijn we daarvoor beloond door onze klanten met een 3e plaats in de landelijke klanttevredenheidwestrijd. Daar zijn we uiteraard trots op, en het laat zien dat we onze belofte ook waar maken!

Schildersbedrijf Meulenberg staat voor een persoonlijke aanpak, vakmanschap en hoogwaardig schilderwerk, van kleine werken tot grootschalige projecten. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies over te gebruiken technieken, materialen en kleurstelling.

Heeft u behoefte aan meer informatie, kijk dan ook even op de rest van onze website, of bel gerust voor een vrijblijvende offerte. U kunt ook een bericht achterlaten via de contactpagina.

Schildersbedrijf Meulenberg

Hei-grindelweg 63,
6414 BS Heerlen
Vraag een offerte aan