Schildersbedrijf EBRO

Schildersbedrijf EBRO

Binnenwerk Buitenschilderwerk Decoratieschilderwerk Houtrotreparatie

Over Schildersbedrijf EBRO

Over schildersbedrijf Ebro
een geschiedenis en de toekomst

Erik Brouwer: In 1867 startte Antonius Brouwer aan de Borgerstraat te Amsterdam zijn schilderbedrijf. Al meer dan 150 jaar is ons familiebedrijf in Noord Holland maar ook de rest van Nederland werkzaam. Van vader op zoon zijn ons de kneepjes van het vak bijgebracht.

Op mijn 14e werd ik ook al aan het werk gezet hoor; plinten schuren, achter elkaar door. Tot het nauwkeurig genoeg was. Dat was niet altijd leuk, ik wilde schilderen. Maar nu ben ik er heel erg blij mee, want zo leerde ik stap voor stap het vak. Zo geef ik mijn vakkennis ook weer door aan mijn familie.

We zijn een familiebedrijf en zijn daar trots op. We kennen elkaar van haver tot gort, wat ons tot zo een goed team maakt. Met zijn zevenen werken we heel rustig, iedereen weet precies wat zijn taak is, aan een half woord hebben we genoeg. Kwaliteit is door het vak zo grondig te leren voor ons gewoon logisch.

In feite heb ik de vakkennis van alle generaties Brouwer in mijn DNA. Als ik door een wijk rijd kan ik aan het schilderwerk zien in welke periode een huis gebouwd is. Elke periode herken ik in een oogopslag, elke stijl ook, en ik voer ze ook allemaal uit. Typisch Amsterdamse schilderwerken als deurpanelen, ornamenten tot en met vergulden aan toe.

Al vanaf het begin van ons bedrijf is onze familie bezig geweest met moderne technieken en materialen. Dat maakt dat we ook vandaag de dag voor particulieren en bedrijven graag ons degelijk en zorgvuldig werk doen. We hebben gewoon plezier in ons vakmanschap.

Of ik trots ben op ons bedrijf? Ja, eigenlijk wel. We weten wie we zijn en weten wat we kunnen. Elke keer als we klaar zijn met een project en we ons werk en onze tevreden klanten zien, weten we weer waarom we zo van ons vak houden. Nu en in de toekomst, Ebro blijven we behouden en elke generatie vernieuwen.

Voor uw schilderwerk in en rondom groot Amsterdam neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Schildersbedrijf EBRO

Tartinistraat 16,
1323 AR Almere
Vraag een offerte aan