Schilders- en Onderhoudsbedrijf Menno

Schilders- en Onderhoudsbedrijf Menno

Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Kleuradvies Restauratiewerk Stucwerk

Over Schilders- en Onderhoudsbedrijf Menno

Verven kan iedereen maar goed schilderwerk afleveren is een vak! Wij; Schilders- en Onderhoudsbedrijf Menno verstaan dit vak en we zijn er trots op. Met onze jarenlange ervaring, kennis van zaken en oog voor detail leveren we graag ambachtelijk mooi werk voor u.


 


Sikkens Quality Painter


U kunt ons vakmanschap herkennen aan het feit dat wij tot de selecte groep ‘Sikkens Quality Painters’ behoren. Dat betekend dat ook Sikkens (topmerk van één van de grootste verfproducenten van de wereld) ons beoordeelt als een betrouwbaar, vakbekwaam schildersbedrijf met de juiste diploma’s en ervaringen. Dit in combinatie met het gebruik van de topkwaliteit verf van Sikkens maakt dat we aan u optimaal schilderwerk leveren.


 


Advies op maat


Onze vak- en productkennis is actueel, we werken met de beste en meest duurzame materialen en zijn op de hoogte van de laatste trends. Daarom kunnen wij u goed adviseren over het beste verfsysteem voor uw buitenschilderwerk of bedrijfspand naar weten we ook hoe wij uw huiskamer de uitstraling kunnen geven die u zoekt.


 


We stellen hoge eisen aan elke klus, uw opdracht is bij ons dus in goede handen!

Schilders- en Onderhoudsbedrijf Menno

It West 48,
9216 XE Oudega
Vraag een offerte aan