ROS Schilders BV

ROS Schilders BV

Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Kleuradvies Spuitwerk Vloer coatings

Over ROS Schilders BV

Op deze website kunt u alles lezen over ons schildersbedrijf en onze bedrijfsactiviteiten. ROS Schilderwerk & Onderhoud is specialist in schilder- en renovatiewerken voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Al meer dan 40 jaar is ons personeel actief in het schildersvak. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een professionele en adequate wijze werk van hoogstaande en duurzame kwaliteit te leveren. De leidraad is dat onze klant tevreden moet zijn. Zo kunt u volop genieten van uw geschilderde woning of bedrijfspand.

Wij geven onze klanten graag een inzage in ons vakmanschap als schilder. We informeren u via deze weg of via een aanvullend gesprek graag over onze organisatie, diensten en het totaalonderhoud concept. Wij willen graag inspelen op uw wensen door een luisterend oor te hebben en adviezen te geven. Dat kan alleen als wij de tijd voor u nemen. Heeft u na het bezoeken van deze site nog vragen of opmerkingen, of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

ROS Schilders BV

Piet Baarslaan 24,
2493 BT Den Haag
Vraag een offerte aan