Peter Helling.

Peter Helling.

Gebruikers waarderen deze schilder met een9,0
Behangwerk Binnenwerk Bouwkundig Buitenschilderwerk Decoratieschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Kleuradvies Restauratiewerk Spuitwerk

Over Peter Helling.

Ons Schilders, -Afwerkings & Montagebedrijf heeft ruim 27 jaar ervaring met de vraag die u als klant vaak stelt. Het antwoord dat u hierop volgt ontaardt altijd in een bezoek met een goed en degelijk advies vaak gevolgd door een offerte. Onze ervaring met alle discplines uit het schildersvak en de kennis op het gebied van de technische staat, zijn in de jaren aangevuld met andere specialisaties op het gebied van algemeen onderhoud zoals: glas, wandafwerkingen, stucwerken en timmer herstelwerk of zelfs een nieuwe voordeur. Wij willen uw onroerend goed (of dat nu uw woning of bedrijfspand is!) voor u in een optimale conditie houden want uiteindelijk is het uw pensioensvoorziening!

Kwaliteit is wat u verlangt, kwaliteit is wat u krijgt!Niets is zo kostbaar als achterstallig onderhoud! Bij ons is niets onmogelijk, dus proberen wij met u als mogelijke opdrachtgever te komen tot een voor u acceptabele oplossing! Met al onze kennis en ervaring zijn wij in staat u het juiste advies te geven. Ik kijk uit naar onze kennismaking.

Kijk ook eens op onze website.

Peter Helling.

Hoorn 400,
2404 HL Alphen aan den Rijn
Vraag een offerte aan