Opgenoort Schilder & Spuitwerk

Opgenoort Schilder & Spuitwerk

Gebruikers waarderen deze schilder met een9,2
Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Decoratieschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Kleuradvies Restauratiewerk Spuitwerk

Over Opgenoort Schilder & Spuitwerk

Ik, Sergio Opgenoort, werk al 10 jaar als zelfstandig ondernemer in het schildersvak. Mijn overgrootvader en mijn opa hebben vroeger allebei een schildersbedrijf gehad, dus het schilderen zit in mijn bloed. Daarom voer ik het schildersvak met veel passie, liefde, precisie en geduld uit.


De reden dat ik mijn eigen bedrijf heb opgestart heeft te maken met het feit dat ik in loondienst mijn vak niet naar behoren kon uitoefenen. Alles moest in een hoog tempo gebeuren waarbij het leveren van kwaliteit en vakmanschap achterwege bleef. Daar sta ik niet voor, ik wil graag een mooi stukje kwalitatief vakwerk afleveren.


Opgenoort Schilder & Spuitwerk is een modern schildersbedrijf te Gendt die voornamelijk particulier schilderwerk levert voor zowel binnen als buiten, het renoveren van monumentale panden komt ook regelmatig voor. Bedrijfspanden zijn ook van harte welkom.


Naast vakmanschap is veiligheid tijdens het werk voor zowel het bedrijf als de klant van belang. Daarom wordt er gewerkt met de nieuwste verftechnieken en materialen.


U bent bij mij aan het juiste adres voor de meest voorkomende schilderwerken van klein tot groot.


Klanttevredenheid en service staan bij mij hoog in het vaandel.

Opgenoort Schilder & Spuitwerk

Schoolstraat 42,
6691 XT Gendt
Vraag een offerte aan