Mars Schilderwerken

Mars Schilderwerken

Buitenschilderwerk Glaszetten Behangwerk Bouwkundig Binnenwerk

Over Mars Schilderwerken

Mijn naam is Kees Mars.
Na mijn opleiding succesvol te hebben afgerond op het NIMETO te Utrecht heb ik enkele jaren als schilder in de regio gewerkt.
Om mijn wereld te vergroten heb ik aansluitend bij div grote aannemers gewerkt als uitvoerder, om aansluitend de stap te maken naar een eigen onderneming: Marsschilderwerken voor de bouw , en Loon en verhuurbedrijf Mars voor de wegenbouw en asfaltuitvoering.
Het bedrijf bestaat als eenmanszaak, maar bied verscheidene mogelijkheden dankzij ons zeer uitgebreide netwerk van gecertificeerde aannemers, stucadoors, schildersbedrijven, loodgieters enz.
Wij verzorgen uw schilderwerk dan ook in de breedste zin van het woord, dat wil zeggen dat we niet alleen de schilderwerkzaamheden maar ook alle andere voorkomende werkzaamheden voor onze rekening kunnen nemen.
Dit kan zijn van verbouwingen tot aan onderhoudsschilderwerk, maar ook als uitvoerder kan ik uw Project begeleiden.
Wij kunnen dan ook zeer snel schakelen wanneer er spoed van toepassing is.


 


Een greep uit onze werkzaamheden:
 Onderhoud/ nieuwbouw schilderwerk / beglazing en behangwerkzaamheden
 Standbouw – Klussenbedrijf (i.c.m. mkklussenbedrijf) div houtrot herstel / vervangen kozijnen / alle voorkomende kleinere herstelwerkzaamheden.
 Lichte verbouwingen ( i.c.m. div lokale aannemers)
 Project inrichting: schilderen / inrichten van uw winkel of kantoorpand tijdens of na reguliere werktijden.


Indien gewenst kunnen wij zelfs vervangende kantoorruimte voor uw deur regelen. (zie www.mediaunit.nl)
Uitvoering:  Ook kunnen wij de uitvoering van uw project of verbouwing voor u regelen, gezien ik reeds 8 jaar als Uitvoerder werkzaam ben geweest.Ons Motto: “Ontzorgen” Indien gewenst nemen wij uw zorg uit handen en regelen wij in overleg alle voorkomende werkzaamheden en alle werkzaamheden in de nabije toekomst.
Dat wil zeggen dat wij u kunnen opbellen op een afgesproken datum om zo uw woning of project in optimale conditie te behouden.
Tot slot: Geen klus is ons te klein of te groot.
Dus bel gerust als er enkel een plafonnetje in de wc moet worden gedaan, maar ook als de gehele benedenverdieping moet worden gerenoveerd.

Mars Schilderwerken

Bulkstraat 42,
4196 AX Tricht
Vraag een offerte aan