J&D van den Brink Schilderwerken

J&D van den Brink Schilderwerken

Gebruikers waarderen deze schilder met een9,4
Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Kleuradvies Vloer coatings

Over J&D van den Brink Schilderwerken

Wij zijn een bedrijf uit Nijkerk gerund door 2 broers.


 


Jeffrey & Davey van den Brink, wij werken sinds 2013 voor ons zelf, nadat wij meerdere jaren ervaring hebben opgedaan bij een erkend schildersbedrijf, Zijn wij voor ons zelf begonnen omdat wij altijd al droomde van een eigen bedrijf met elkaar. Daarnaast motiveert het ons om elke klus tot in perfectie af te ronden, En om de klant blij te maken. Elke klus is anders daarom hebben wij gekozen om het schildersvak uit te oefenen omdat het nooit verveelt. De klant, de omgeving, de klus, elke keer is het anders daarom ons liefde voor het schildersvak. Wij hechten niet alleen waarde aan ons kwaliteit/snelle service, maar ook vooral betrouwbaarheid, Het contact tussen de klant en ons is voor ons enorm belangrijk het moet geen last worden dat het huis word geschilderd, Daarom doen we ons uiterste best om het zo goed mogelijk te doen.


 


Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, goeie en snelle service.


Kwaliteit: wij werken zorgvuldig en gaan voor het strakste resultaat daar proberen wij ons in te onderscheiden met andere bedrijven, een uur extra maakt ons niet uit het eindresultaat staat bij ons op 1.


Betrouwbaarheid: neemt u contact met ons op voor een offerte komen wij die na, wij houden ons aan afgesproken afspraken, en geven wij u duidelijk aan hoe wij de klus gaan doen.


Snelle service: wij gaan voor snelle service, belt u ons op voor een klus? dan komen wij zo snel mogelijk om de klus te bekijken en garanderen wij dat u de offerte binnen éen week heeft.


Ook adviseren wij geheel vrijblijvend op materiaal en kleur, door ons liefde voor het vak kunnen wij vaak een scherpe prijs neerleggen, dat uit topkwaliteit bestaat.


 


Een uitstekend prijs/kwaliteit verhouding dus.

J&D van den Brink Schilderwerken

Valeriaan 16,
3863 DG Nijkerk
Vraag een offerte aan