I.D.R. Schilderwerken

I.D.R. Schilderwerken

Gebruikers waarderen deze schilder met een9,5
Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Decoratieschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Kleuradvies Restauratiewerk

Over I.D.R. Schilderwerken

I.D.R. Schilderwerken & Totaalonderhoud onderscheidt zich als gedegen kwaliteitsbedrijf met een uitstekende reputatie. Het bedrijf bedient een grote vaste klantenkring in zowel de zakelijke als de particuliere markt en heeft een groot deel van Zuid Holland en omstreken als werkgebied.

IDR Schilderwerken is gestart als een traditioneel schildersbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een persoonlijk multi diciplinair totaalonderhoudsbedrijf met een team van specialisten. Het totaalonderhoudsbedrijf is een alleskunner op het gebied van klein- en groot onderhoud, (gevel)renovatie, restauratie, houtsanering, reiniging wandafwerking en beglazing.

Als Erkend Betere Schilder hebben opdrachtgevers de garantie dat alle werkzaamheden op een professionele en correcte wijze en met de juiste materialen worden uitgevoerd.
Tot de opdrachtgevers van idr schilderwerken behoren o.a.: aannemers, adviesbureau’s, architecten, bedrijven, gemeenten, instellingen, particulieren, scholen, stichtingen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren horeca winkelketens en woningbouwverenigingen©

I.D.R. Schilderwerken

Noordendijk 163,
3311 RN Dordrecht
Vraag een offerte aan