Eric Kerver Schilderwerken & Wandafwerking

Eric Kerver Schilderwerken & Wandafwerking

Gebruikers waarderen deze schilder met een8,7
Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Decoratieschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Kleuradvies Restauratiewerk

Spuitwerk

Spuitwerk

Over Eric Kerver Schilderwerken & Wandafwerking

Ons bedrijf verzorgt al bijna 15 jaar volledige voorkomende werkzaamheden als schilderswerkzaamheden – wandafwerking – styling – en kleuradvisering zowel binnen als buiten. U kunt voor de meest voorkomende zaken op dit gebied gebruik maken van ons bedrijf tegen redelijke prijzen.


U kunt een ouderwetse service verwachten vanuit een modern inzicht. U heeft een huis of zakelijk onroerend goed om trots op te zijn. Toch zou het aan schoonheid winnen als een paar sprekende kleuren de bouwstijl nog eens extra zou onderstrepen. Misschien heeft u bepaalde persoonlijke kleuren die daarbij kunnen worden toegepast: dat zou u huis of bedrijfspand in dubbel opzicht karakteristieker maken. Misschien is uw pand toch aan een onderhoudsbeurt toe, dat is dan een goede gelegenheid om aan uw kleuren keuze voor het buiten –en/of binnen schilderwerk te denken.


Wij weten zeker, dat deze zaak u ter harte gaat. De combinatie van onderhoud en kleurgeving biedt misschien de mogelijkheid het object een geheel nieuwe uitstraling te geven.

Schildersbedrijf Eric Kerver © richt zich voornamelijk op Onderhoudsschilderwerken | Binnenhuis Wanddecoratie | Styling & Advisering 
in Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs en omstreken.


Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,

Eric Kerver

Eric Kerver Schilderwerken & Wandafwerking

Vierlinghweg 36,
2661 HC Bergschenhoek
Vraag een offerte aan