Durk Zandstra Schilders & klusbedrijf

Durk Zandstra Schilders & klusbedrijf

Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Kleuradvies Restauratiewerk

Over Durk Zandstra Schilders & klusbedrijf

Schilders- en klusbedrijf Durk Zandstra is een schildersbedrijf gevestigd in Jubbega, Friesland). We zijn een bedrijf met veel kennis en een grote en rijke ervaring in het schildersvak. Wij zijn aangesloten bij De Betere Schilder, deze branche controlerende organisatie geeft, alleen aan die bedrijven welke voldoen aan alle eisen, de mogelijkheid tot toetreding. Als aangesloten lid bij De Betere Schilder beschikken wij over de erkenning voor het schilders, afwerking- en glaszetbedrijf.

We brengen en houden uw onroerend goed in topconditie. Kwaliteit is een van onze belangrijkste punten. Daarom volgt er nadat u uw wensen aan ons heeft kenbaar gemaakt, een grondige inspectie van uw woning. Met deze informatie en vakkennis zijn wij in staat om voor iedereen een passende vrijblijvende offerte op te maken met het oog op de prijzen en de kwaliteit. 

Bij al onze diensten geven wij u graag advies en informatie. Uw opdracht voor het plaatsen van glas, het schilderen van uw woning, houtrot renovatie of andere werkzaamheden aan uw woning zal altijd met u in overleg worden afgewerkt. Uw wens en wooncomfort is onze zorg, waarvoor wij garant staan om deze tot uw volle tevredenheid te creëren.

Durk Zandstra Schilders & klusbedrijf

J. Alberdaweg 52a,
8411 WE Jubbega
Vraag een offerte aan