Dejan Schilderwerken

Dejan Schilderwerken

Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Stucwerk

Over Dejan Schilderwerken

DEJAN Schilderwerken is al 15 jaar een zelfstandige onderneming gericht op het binnen en buiten schilderwerk van woningen, VVE en kantoorpanden. Door de inmiddels 15 jaar lange ervaring in het schildersvak kunnen wij u op alle aspecten het juiste advies geven dat u nodig heeft, zoals bijv: kleuradvies en wat voor verfsysteem toegepast moet worden en welke materialen het beste van toepassing zijn.

Buiten, gewoon schilderwerk, zijn wij ook gespecialiseerd in het spuiten van wanden en plafonds, het spuiten van houtwerk en het plakken van glasvlies/vezel behang/patroon behang en glaszetten.

Goed schilderwerk is iets wat meerdere voordelen met zich meebrengt. Het geeft namelijk onderhoud aan uw woonhuis of bedrijf wat belangrijk is voor het behoud van uw pand. Daarnaast geeft een nieuwe modieuze kleur uw woonhuis of bedrijf een nieuwe uitstraling.

Een goed uiterlijk qua schilderwerk van uw bedrijf is tevens uw visitekaartje. Naast goed schilderwerk is de kwaliteit van het product veelzeggend voor de hoogwaardige afwerking daarom werken wij voornamelijk met topmerken zoals Sikkens en Sigma

Dejan Schilderwerken

Saturnus 21,
2685 LX Poeldijk
Vraag een offerte aan