Bouwsma Schildersbedrijf

Bouwsma Schildersbedrijf

Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk

Over Bouwsma Schildersbedrijf

Heerenveen: Met ingang van 1 mei 2009 heeft Arjen Bouwsma besloten als zelfstandig schilder ondernemer zijn carrière voort te zetten onder de naam Bouwsma Schildersbedrijf “Sterk in Vakwerk”.


 


Geschiedenis Schildersbedrijf Bouwsma
Tjeerd Bouwsma begon in 1916 als eerste met een schildersbedrijf in De Begine te Workum, in 1935 kwam zijn zoon Arjen Bouwsma bij Tjeerd Bouwsma in dienst. De zoon van Arjen Bouwsma is Jelle Bouwsma (vader van Arjen jr.), deze naam klinkt bij de meeste mensen in de regio als een bekende Workumer schilder in de oren. Jelle Bouwsma begon in 1967 als schilder bij zijn vader Arjen Bouwsma. Arjen Bouwsma beëindigde in 1978 zijn bedrijf en Jelle Bouwsma ging aan de slag bij de woningbouwvereniging van de gemeente Workum. In 1986 startte Jelle Bouwsma samen met Simon Alberts Schildersbedrijf Alberts & Bouwsma. En in 2008 heeft Jelle Bouwsma besloten om te stoppen als schilder en van zijn vrije tijd te genieten.


 


Arjen Harmen Bouwsma
Zoals gezegd zit het schilderwerk in de familie Bouwsma. Arjen Harmen Bouwsma is sinds augustus 2006 woonachtig in Heerenveen. Na de LTS Bouwtechniek Schilderen in 1993 te hebben voltooid volgt Arjen nog vele beroepsopleidingen schilderen en wandafwerking. In 1995 gaat Arjen Bouwsma als alround schilder in loondienst bij Schildersbedrijf Alberts & Bouwsma. Hij ontwikkelt zich als een volwaardig schilder met alle voorkomende werkzaamheden. In 2005 wil Arjen Bouwsma het schildersvak ook eens proeven bij een ander schildersbedrijf en word alround schilder bij Schildersbedrijf Alex Dooper te Blauwhuis. In 2008 heeft Arjen naast zijn werk in de avond uren zijn felbegeerde diploma “Uitvoerder Ondernemer in het Schilder en Afwerkingsbedrijf” gehaald. En als schilder heeft hij vanaf 1993 de nodige ervaring opgedaan en de bijbehorende cursussen met succes gevolgd. Nu in 2009 is het volgens Arjen Bouwsma tijd geworden om zelfstandig verder te gaan.


 


Eigen Schildersbedrijf
Al een aantal jaren zit Arjen Bouwsma te denken over “zelfstandig ondernemerschap”. In 2009 is de knoop dan eindelijk definitief doorgehakt en is een lang gekoesterde wens werkelijkheid geworden. Al jaren actief in het schildersvak als werknemer, maar het gevoel om zelfstandig de touwtjes in handen te hebben is een droom die nu werkelijkheid wordt.


De tijd is rijp geworden om er met de eigen bedrijfsbus en de benodigde schildersmaterialen op pad te gaan om vakwerk bij de mensen te verzorgen. De particuliere markt is dan ook in eerste instantie de doelgroep waarop hij zich richt. Naast het schilderwerk behoren ook beglazing en wandafwerking (behangen) tot de mogelijkheden. Persoonlijk contact en kwalitatief goed vakmansschap afleveren zal hoog in het vaandel staan. Echter stap voor stap wil Arjen Bouwsma de juiste koers gaan varen met goede kwaliteit en prijsverhouding. En met “Sterk in Vakwerk” zal ongetwijfeld een mooie toekomst als zelfstandig Schilder Ondernemer voor hem liggen.

Bouwsma Schildersbedrijf

Twentelaan 11,
8443 AA Heerenveen
Vraag een offerte aan