Barry Dijkema Schilderwerken

Barry Dijkema Schilderwerken

Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Decoratieschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Kleuradvies Restauratiewerk

Spuitwerk

Spuitwerk

Over Barry Dijkema Schilderwerken

Barry Dijkema Schilderwerk en Kleuradvies is een schildersbedrijf dat zich onderscheidt door kwaliteit en service te leveren. Of het nu buitenschilderwerk (bescherming) of binnenschilderwerk (verfraaiing) betreft, altijd wordt er zorg en aandacht aan uw opdracht besteed. Door het verstrekken van de juiste verftechnische adviezen en het gebruiken van de beste verfsoorten zijn wij in staat de kwaliteit zo hoog en de onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden. Dit resulteert in zeer scherpe begrotingen.

Daarbij controleren we elke 3 jaar vrijblijvend en zonder kosten de staat van uw schilderwerk, inclusief een gratis advies voor eventueel uit te voeren onderhoudswerkzaamheden. En dat geeft een rustig gevoel.

Wij zijn gevestigd in Utrecht, gunstig gesitueerd in het midden van het land. Vanuit deze locatie zijn wij in staat al onze werkzaamheden efficiënt en doelmatig uit te voeren. In hoofdzaak houden wij ons bezig met onderhouds-schilderwerk voor particulieren, maar ook bedrijven en kantoren behoren tot onze vaste klanten.

Barry Dijkema Schilderwerken

Noorderstraat 24,
3434 BK Nieuwegein
Vraag een offerte aan