Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Ackermans ambachtelijke Schilderwerken 95

 

9.5 8
Over ons

Martijn Ackermans (1973) is een decoratieschilder, restauratieschilder en daarmee de drijvende kracht achter Ackermans ambachtelijke schilderwerken. Deze energieke en enthousiaste vakman is na zijn basisopleiding als schilder (Grafisch Lyceum Eindhoven, vakopleiding schilderen, aspirant gezel en gezel,en meester, en zich gaan toeleggen op restauratie van schilderwerken zowel als bladgoud verwerking, marmerimitatie, houtimitatie en decoratieve schilderwerken.


Gedurende een uitgebreide periode van ambachtelijke ervaring bij diverse bedrijven heeft Martijn Ackermans meegewerkt aan spraakmakende projecten zoals de restauratie van museum Simon van Gijn en het pand de onbeschaamde in Dordrecht en de Heilig Harten kerk in Maarssen. Nadien heeft hij de stap gezet om zijn vakmanschap in een eigen bedrijf te hanteren. Hierin weet hij naar eigen inzicht creativiteit en deskundigheid met zijn handen tot uitdrukking te brengen met materialen waaronder bladgoud.


Martijn is geslaagd voor de opleiding houtimitatie en marmerimitatie met de kwalificatie GOUD en heeft diverse cursussen gevolgd bij het Nationaal Restauratie Centrum te Amsterdam. Daarnaast geeft Martijn zelf ook cursussen houtimitatie en marmerimitatie.

Martijn Ackermans heeft de opdracht '' Spul van de Rul' aangemeld voor de Nationale Schildersprijs 2012.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen