Vakman versus beunhaas: 6 - 0!

Zes redenen om je aan te sluiten bij een kwaliteitsorganisatie.

Krijg jij liever een kop koffie van je klant of een wantrouwende blik? Alles draait om een goede relatie tussen de klant en de vakman, jij dus. Vertrouwen is de basis . Door je aan te sluiten bij De Betere Schilder sta je al met 6 - 0 voor. Wij leggen uit waarom.

Alleen schilders met een gezel-diploma (niveau 3) kunnen zich aansluiten bij de Betere Schilder. Je toont dus automatisch aan dat je een gediplomeerd schilder bent. En laat dat nou net een van de belangrijkste punten zijn voor het winnen van het vertrouwen bij de klant.

Vanuit De Betere Schilder wordt goed beleid gevoerd op het gebied van garantievoorwaarden. Daarom gaat de klant eerder in zee met een ‘Betere Schilder’, zeker na een negatieve ervaring met een beunhaas die geen goed werk leverde. Een kwaliteitsorganisatie neemt dit risico weg voor de klant.

Onze website betereschilder.nl heeft jaarlijks meer dan 143.000 unieke bezoekers. En daar staat jouw schildersbedrijf tussen, als je je bij onze kwaliteitsorganisatie aansluit. Het gros van de bezoekers is een potentiële klant, die op zoek is naar een betrouwbare schilder. En via onze website kan de klant direct een offerte opvragen.

De Betere Schilder heeft een samenwerking met klantenvertellen.nl, een externe en onafhankelijke website waar klanten hun beoordeling achter kunnen laten. Juist omdat klanten hun beoordelingen achterlaten op een onafhankelijke website worden deze reviews als zeer betrouwbaar ervaren. Er zijn inmiddels al meer dan 5000 beoordelingen geschreven over bij ons aangesloten schilders.

Tja, en ook al doe je nog zo best; het kan altijd zijn dat je als schilder in conflict raakt met een opdrachtgever, leverancier, klant of personeelslid. Achterstallige betalingen, in de knel met de btw-regeling; het kan de beste overkomen. De Betere Schilder biedt hulp als je juridisch advies nodig hebt.

En last, but not least… Via De Betere Schilder vind je alles wat je nodig hebt aan documenten, offerte templates enzovoort voor je administratie. Neem eens een kijkje via deze link!

 

Dus zeg jij het maar; blijf je in je eentje aanmodderen of profiteer je van de voordelen die onze kwaliteitsorganisatie biedt? De Betere Schilder versus beunhaas: 6 - 0.

Dus, ben jij geen erkend Betere Schilder? Klik dan op onderstaande link en schrijf je in!

Inschrijven als erkend Betere Schilder
Meer nieuws
easyqlimitededitionmodelleermessenset.png
Hoera, Repair Care is 35 jaar!

Repair Care heeft iets te vieren: 35 jaar toewijding aan innovatie ...

Lees dit bericht
training-smc.jpg
De Betere Schilder nu erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht