Vakman versus beunhaas: 6 - 0!

Zes redenen om je aan te sluiten bij een kwaliteitsorganisatie.

Krijg jij liever een kop koffie van je klant of een wantrouwende blik? Alles draait om een goede relatie tussen de klant en de vakman, jij dus. Vertrouwen is de basis . Door je aan te sluiten bij De Betere Schilder sta je al met 6 - 0 voor. Wij leggen uit waarom.

1 - 0: gediplomeerd

Alleen schilders met een gezel-diploma (niveau 3) kunnen zich aansluiten bij de Betere Schilder. Je toont dus automatisch aan dat je een gediplomeerd schilder bent. En laat dat nou net een van de belangrijkste punten zijn voor het winnen van het vertrouwen bij de klant.

2 - 0: garantievoorwaarden

Vanuit De Betere Schilder wordt goed beleid gevoerd op het gebied van garantievoorwaarden. Daarom gaat de klant eerder in zee met een ‘Betere Schilder’, zeker na een negatieve ervaring met een beunhaas die geen goed werk leverde. Een kwaliteitsorganisatie neemt dit risico weg voor de klant.

3 - 0: zichtbaar

Onze website betereschilder.nl heeft jaarlijks meer dan 143.000 unieke bezoekers. En daar staat jouw schildersbedrijf tussen, als je je bij onze kwaliteitsorganisatie aansluit. Het gros van de bezoekers is een potentiële klant, die op zoek is naar een betrouwbare schilder. En via onze website kan de klant direct een offerte opvragen.

4 - 0: onafhankelijke reviews

De Betere Schilder heeft een samenwerking met klantenvertellen.nl, een externe en onafhankelijke website waar klanten hun beoordeling achter kunnen laten. Juist omdat klanten hun beoordelingen achterlaten op een onafhankelijke website worden deze reviews als zeer betrouwbaar ervaren. Er zijn inmiddels al meer dan 5000 beoordelingen geschreven over bij ons aangesloten schilders.

5 - 0: juridisch advies

Tja, en ook al doe je nog zo best; het kan altijd zijn dat je als schilder in conflict raakt met een opdrachtgever, leverancier, klant of personeelslid. Achterstallige betalingen, in de knel met de btw-regeling; het kan de beste overkomen. De Betere Schilder biedt hulp als je juridisch advies nodig hebt.

6 - 0: handige documenten

En last, but not least… Via De Betere Schilder vind je alles wat je nodig hebt aan documenten, offerte templates enzovoort voor je administratie. Neem eens een kijkje via deze link!

 

Dus zeg jij het maar; blijf je in je eentje aanmodderen of profiteer je van de voordelen die onze kwaliteitsorganisatie biedt? De Betere Schilder versus beunhaas: 6 - 0.

Dus, ben jij geen erkend Betere Schilder? Klik dan op onderstaande link en schrijf je in!

Inschrijven als erkend Betere Schilder

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

Pensioenpremie fors omhoog vanaf 2021

Het opbouwen van het verplichte schilderpensioen wordt vanaf 4 janu...

Lees dit bericht

Extra steunmaatregelen voor ondernemers

Het kabinet trekt de komende drie maanden nog eens 13 miljard euro ...

Lees dit bericht

CAO SAG algemeen verbindend verklaard

De collectieve arbeidsovereenkomst die OnderhoudNL enige tijd geled...

Lees dit bericht