Nationale SchildersVakprijs 1 december via livestream te bekijken

Geplaatst op 26 november door SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad.

De door De Betere Schilder gesponsorde Nationale SchildersVakprijs is aanstaande dinsdagavond te volgen via een openbare livestream. De prestigieuze vakprijs voor schilders is daardoor niet alleen door de 'happy few' te bekijken, maar iedereen in schilderend Nederland.

Nederlands glansrecord door erkend Betere Schilder

Er worden jaarlijks 6 prijzen uitgedeeld, waaronder de Publieksprijs voor het project met de meeste stemmen. In de zogeheten voorselectie zaten meerdere erkend Betere Schilders, bij de officiele genomineerden zit één erkend Betere Schilder, namelijk Van der Kruis Vakschilders. Ruben van der Kruis mocht een dorpswoning in Leenderstrijp van top tot teen voorzien van hoogwaardig schilderwerk. Het houtwerk is traditioneel met de kwast geschilderd in een vette SB, terwijl voor de gevels en het betonwerk de airless in combinatie met een jetroller is ingezet.

Ruben: "Dit project toont hoeveel mooie facetten het schildersvak heeft. Een perfecte combinatie van authentiek schilderwerk met de kwast en modern schilderwerk met spuitapplicatie. Door gebruik te maken van de juiste technieken hebben we hier een topresultaat neergezet. Super strakke gevels en een vette spekachtige glans op het hout; goed voor een Nederlands record (92,9 GU)."

Livestream te bekijken

De Nationale SchildersVakprijs 2020 nadert de ontknoping. Begin november zijn de 9 genomineerde projecten bekendgemaakt en op 1 december is de prijsuitreiking vanaf 19.30 uur te volgen via een livestream op www.schildersvakprijs.nl. Wie tijdens de live-uitzending iets deelt op sociale media met de hastag #schildersvakprijs, maakt kans op een cadeaubon van Bol.com van 100 euro!

Het wordt een happening in een ‘tv-format’ waarbij van elk genomineerd bedrijf één persoon live aanwezig is in de Industrial Studios in Arnhem van waaruit we de uitzending verzorgen. Een avond met verrassende ingrediënten, waar kwaliteitsschilderwerk centraal staat. De uitzending wordt in goede banen geleid door tv-presentatrice Annemarie Brüning.

Geschreven door
SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad
SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

Dé vakmedia voor schilderend Nederland. Via ww.schildersvak.nl, de SchildersVakkrant en het Eisma's Schildersblad worden schildersbedrijven op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen in de schildersector.

30% of 50% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen 30% korting op een jaarabonnement op één van de twee vakbladen en liefst 50% korting bij een abonnement op beide vakbladen. 
Je kunt gebruikmaken van de deal door te bellen met 088-266648, houd je lidnummer van ons bij de hand. (staat op je facturen)

Bekijk de abonnementen
Meer nieuws
houtreparatieraamkozijn.jpg
Meest gestelde vragen: Wet kwaliteitsborging

Hey erkend Betere Schilders! De Wet kwaliteitsborging is in werking...

Lees dit bericht
ontwerpzondertitel.gif
UNIEK: Certificering verfspuiterbedrijven gelanceerd!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder lanceert per direct een un...

Lees dit bericht
Medewerker heeft recht op 2.500,- trainingsvergoeding via Mijn Carrière

Ook in 2024 kunnen alle medewerkers uit de bedrijfstak schilders-, ...

Lees dit bericht