Justin Terlouw vult team De Betere Schilder aan

Geplaatst op 22 april door Nick Polm.

Sinds deze maand is Justin Terlouw in vaste dienst bij De Betere Schilder. Justin is een oude bekende voor het team en veel schildersbedrijven. Hij heeft immers enige tijd geleden al eens succesvol stage gelopen bij de kwaliteitsorganisatie. Hij stelt zich graag voor.

"Waardering voor schilders"

Hallo, mijn naam is Justin Terlouw en ik ben 21 jaar oud. Ik heb bijna de opleiding junior accountmanager afgerond op het ROC Mondriaan in Den Haag.
Het bedrijfsleven spreekt mij enorm aan, daarom ga ik komend schooljaar starten met een deeltijdopleiding HBO Commerciële Economie. Daarnaast zal ik 4 dagen in de week actief zijn bij De Betere Schilder.

Ik heb gekozen voor dit bedrijf omdat ik de structuur, sfeer en de branche superleuk vind. Ik heb tijdens mijn gesprekken met schilders onwijs veel respect en waardering gekregen voor het werk dat er wordt gedaan. Dat support ik graag en daarom vind ik deze branche meer dan geschikt voor mij. 

Ik zal mij vooral bezighouden met het benaderen van de juiste schildersbedrijven voor ons keurmerk. Maar ik ben altijd bereikbaar voor vragen of hulp!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

Eind december uitspraak in rechtszaak verplicht schilderpensioen

Eind december weet je of je als zelfstandige schilder verplicht bli...

Lees dit bericht

Nationale SchildersVakprijs 1 december via livestream te bekijken

De door De Betere Schilder gesponsorde Nationale SchildersVakprijs ...

Lees dit bericht

Miljoenennota 2021, dit betekent het voor jouw schildersbedrijf

Vanwege de nog altijd lopende formatie zijn er dit jaar beduidend m...

Lees dit bericht