Justin Terlouw vult team De Betere Schilder aan

Geplaatst op 22 april door Nick Polm.

Sinds deze maand is Justin Terlouw in vaste dienst bij De Betere Schilder. Justin is een oude bekende voor het team en veel schildersbedrijven. Hij heeft immers enige tijd geleden al eens succesvol stage gelopen bij de kwaliteitsorganisatie. Hij stelt zich graag voor.

"Waardering voor schilders"

Hallo, mijn naam is Justin Terlouw en ik ben 21 jaar oud. Ik heb bijna de opleiding junior accountmanager afgerond op het ROC Mondriaan in Den Haag.
Het bedrijfsleven spreekt mij enorm aan, daarom ga ik komend schooljaar starten met een deeltijdopleiding HBO Commerciële Economie. Daarnaast zal ik 4 dagen in de week actief zijn bij De Betere Schilder.

Ik heb gekozen voor dit bedrijf omdat ik de structuur, sfeer en de branche superleuk vind. Ik heb tijdens mijn gesprekken met schilders onwijs veel respect en waardering gekregen voor het werk dat er wordt gedaan. Dat support ik graag en daarom vind ik deze branche meer dan geschikt voor mij. 

Ik zal mij vooral bezighouden met het benaderen van de juiste schildersbedrijven voor ons keurmerk. Maar ik ben altijd bereikbaar voor vragen of hulp!

Meer nieuws
houtreparatieraamkozijn.jpg
Meest gestelde vragen: Wet kwaliteitsborging

Hey erkend Betere Schilders! De Wet kwaliteitsborging is in werking...

Lees dit bericht
ontwerpzondertitel.gif
UNIEK: Certificering verfspuiterbedrijven gelanceerd!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder lanceert per direct een un...

Lees dit bericht
Medewerker heeft recht op 2.500,- trainingsvergoeding via Mijn Carrière

Ook in 2024 kunnen alle medewerkers uit de bedrijfstak schilders-, ...

Lees dit bericht