Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Geplaatst op 18 mei door SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad.

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar de felbegeerde Nationale SchildersVakprijs. Ook dit jaar is Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder weer één van de sponsoren van de vakprijs De uitreiking vindt dit ook jaar zowel digitaal als fysiek plaats en is dus voor iedereen te volgen.

01122020nsvp03

Zes prijzen worden verdeeld tijdens hybride evenement

Zoals gebruikelijk zijn er dan weer zes prijzen te verdelen, waaronder de Juryprijs ‘de Overallprijs’. De categorieën waarin een project kan vallen zijn:

  • Onderhoudsschilderwerk
  • Nieuwbouw & Renovatie
  • Decoratie & Restauratie

Voor deze categorieën is een prijs te winnen. Naast de Overall-prijs is ook eer te behalen via de Publieksprijs en de Klanttevredenheidspluim. 

Je kan je project inschrijven tot uiterlijk 1 september 2022 via het digitale inschrijfformulier. Voeg daarbij een aantal duidelijke foto’s van het project toe. De vakjury moet door jouw omschrijving en foto’s een eerste indruk krijgen. Dit is de enige informatie op basis waarvan de vakjury een eerste voorselectie maakt. Iemand die nòch jouw bedrijf, nòch jouw project ooit heeft gezien, moet kunnen begrijpen waar het om draait, welke werkzaamheden je hebt uitgevoerd en wat er bijzonder aan is.

Lees ook: Erkend Betere Schilder Ruben van der Kruis in de prijzen bij Nationale SchildersVakprijs 2020

Let op: de deadline voor het insturen van je project is 1 september!

Brede aandacht voor echt vakwerk

Prijswinnaars krijgen vaak veel regionale aandacht én zijn er uiteraard mooie prijzen te winnen. De vakprijs is bedoeld om het kwaliteitsbewustzijn in de schildersbranche te vergroten. Een streven waar wij als kwaliteitsorganisatie natuurlijk volledig achter staan. Mede daarom is De Betere Schilder voor het derde achtereenvolgende jaar sponsor van de Nationale SchildersVakprijs. Wij vertelden hier vorig jaar over in de video hieronder.

Schrijf je project in

Geschreven door

SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

Dé vakmedia voor schilderend Nederland. Via ww.schildersvak.nl, de SchildersVakkrant en het Eisma's Schildersblad worden schildersbedrijven op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen in de schildersector.

30% of 50% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen 30% korting op een jaarabonnement op één van de twee vakbladen en liefst 50% korting bij een abonnement op beide vakbladen. 
Je kunt gebruikmaken van de deal door te bellen met 088-266648, houd je lidnummer van ons bij de hand. (staat op je facturen)

Bekijk de abonnementen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

cao

CAO SAG algemeen verbindend verklaard

De collectieve arbeidsovereenkomst die OnderhoudNL enige tijd geled...

Lees dit bericht
chris liverani 9cd8qogeniy unsplash

Wat voor schildersbedrijf heb jij?

Denk hieraan voor je je bindt aan een keurmerk

Lees dit bericht
partnership wrk

Grandioze korting bij nieuwe partner in werkkleding WRK Wear

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft niet stilgezeten de ...

Lees dit bericht