Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Geplaatst op 31 mei door SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad.

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar de felbegeerde Nationale SchildersVakprijs. Ook dit jaar is Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder weer één van de sponsoren van de vakprijs De uitreiking vindt dit jaar zowel digitaal als fysiek plaats en is dus voor iedereen te volgen.

Zes prijzen worden verdeeld tijdens hybride evenement

Op 30 november zal in het Musis & Stadstheater in Arnhem de uitreiking plaatsvinden. Zoals gebruikelijk zijn er dan weer zes prijzen te verdelen, waaronder de Juryprijs ‘de Overallprijs’. De categorieën waarin een project kan vallen zijn:

  • Onderhoudsschilderwerk
  • Nieuwbouw & Renovatie
  • Decoratie & Restauratie

Voor deze categorieën is een prijs te winnen. Naast de Overall-prijs is ook eer te behalen via de Publieksprijs en de Klanttevredenheidspluim. 

Je kan je project inschrijven tot uiterlijk 1 september 2021 via het digitale inschrijfformulier. Voeg daarbij een aantal duidelijke foto’s van het project toe. De vakjury moet door jouw omschrijving en foto’s een eerste indruk krijgen. Dit is de enige informatie op basis waarvan de vakjury een eerste voorselectie maakt. Iemand die nòch jouw bedrijf, nòch jouw project ooit heeft gezien, moet kunnen begrijpen waar het om draait, welke werkzaamheden je hebt uitgevoerd en wat er bijzonder aan is.

Lees ook: Erkend Betere Schilder Ruben van der Kruis in de prijzen bij Nationale SchildersVakprijs 2020

Brede aandacht voor echt vakwerk

De livestream van de prijstreiking van vorig jaar is inmiddels ruim 4.200 keer bekeken. Ook krijgen prijswinnaars vaak veel regionale aandacht én zijn er uiteraard mooie prijzen te winnen. De vakprijs is bedoeld om het kwaliteitsbewustzijn in de schildersbranche te vergroten. Een streven waar wij als kwaliteitsorganisatie natuurlijk volledig achter staan. Mede daarom is De Betere Schilder voor het derde achtereenvolgende jaar sponsor van de Nationale SchildersVakprijs.

Schrijf je project in

Geschreven door

SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

Dé vakmedia voor schilderend Nederland. Via ww.schildersvak.nl, de SchildersVakkrant en het Eisma's Schildersblad worden schildersbedrijven op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen in de schildersector.

30% of 50% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen 30% korting op een jaarabonnement op één van de twee vakbladen en liefst 50% korting bij een abonnement op beide vakbladen. 
Je kunt gebruikmaken van de deal door te bellen met 088-266648, houd je lidnummer van ons bij de hand. (staat op je facturen)

Bekijk de abonnementen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

Medewerker heeft recht op 2.500,- trainingsvergoeding via Mijn Carrière

In 2021 kunnen alle medewerkers uit de bedrijfstak schilders-, afwe...

Lees dit bericht

Belastingvoorstel: schrap zelfstandigenaftrek en MKB-winstvrijstelling

Staatssecretaris van Financiën (Vijlbrief) heeft een herziening va...

Lees dit bericht

Geen (binnen)werk voorhanden? Vijf gratis online trainingen voor jou als schilder-ondernemer!

Als kwaliteitsorganisatie hebben wij al van veel schilders te horen...

Lees dit bericht