Een hogere prijs voor je schilderwerk? Jij bent het waard!

Geplaatst op 14 april door Nick Polm.

Over vertrouwen, gunnen en waarmaken...

Wanneer je het werk als schilder serieus neemt, maak je meer kosten dan wanneer je dit niet doet. Je wilt een mooie bus, koopt natuurlijk goed materiaal in, sluit je aan bij een keurmerk en hebt een verzekering.

De klant vindt het tegenwoordig niet erg om meer te betalen, als de prijs maar in verhouding staat tot de kwaliteit die je levert. Het is dus heel normaal om de investeringen die je doet mee te nemen in jouw prijs naar de klant toe.

Vertrouwen, gunnen en waarmaken zijn de drie termen die de sleutel zijn tot succesvol ondernemen in het schildersvak. Door een goed imago en een serieuze manier van werken, straal je extra betrouwbaarheid uit. En vertrouwen is een van de belangrijkste redenen om in zee te gaan met een schilder.

“Een Betere Schilder vraagt gemiddeld 41 per uur.”

Door een goede band op te bouwen met de opdrachtgever gebeurt het regelmatig dat een klus je wordt gegund. Dat gunnen heeft te maken met je totaalpakket. Professionele uitstraling, kwalitatief goed werk en natuurlijk het nakomen van de afspraken. Maak een babbeltje maar bovenal, lever goed werk!

Het aansluiten bij een keurmerk wekt extra vertrouwen. Los van het feit dat het makkelijk is. Maar de klant heeft iets om op terug te vallen en kunnen reviews lezen over jou als schilder.

Een klant huurt niet voor niets een schilder in. Dat doet hij of zij omdat ze zelf niet de tijd of kennis en kunde hebben. Het is dus helemaal niet gek om de opdrachtgever mee te nemen in het proces. Het zijn ten slotte hun muren, kozijnen of deuren.

DOOR DEZE TIPS HEB JE STRAKS EEN STREEPJE VOOR...

Maar wil je écht onderscheid maken?
Sluit je dan aan bij ons keurmerk en gebruik talloze documenten, vele besparingsmogelijkheden én bied je klanten zekerheid en vertrouwen! 
Meer weten? Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan via onderstaande link., je bent welkom!

inofpakket aanvragen
Meer nieuws
training-smc.jpg
De Betere Schilder officieel erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht