Menu
Inschrijven als schilder
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Inschrijven als schilder
Wie zijn wij?
Naast de vaste medewerkers wordt onze organisatie mede versterkt door een Ledenadviescommissie, omgedoopt tot het LAK. Het LAK wordt gevormd door enkele enthousiaste schilders uit de praktijk die al geruime tijd erkend Betere Schilder zijn. Zij denken mee over de toekomst, belangrijke beslissingen en adviseren de kwaliteitsorganisatie in de bedrijfsvoering.

De Betere Schilder is er namelijk voor én door vakschilders in Nederland. 
De schilders in het LAK:
Bakker Schilderwerken
Bakker Schilderwerken

Sander Bakker van Bakker Schilderwerken is meesterschilder en zijn schildersbedrijf bestaat al meer dan 100 jaar, namelijk vanaf 1912. Geen klus is te gek voor Sander en zijn medewerkers en het bedrijf geniet dan ook een goede reputatie in Bergschenhoek en omstreken.

"Als erkend Betere Schilder win je weer wat extra vertrouwen bij de klant, omdat er een organisatie achter je staat."
www.bakkerschilderwerken.info
Stephan Baas Schilderwerken
Stephan Baas Schilderwerken

Stephan Baas is een jonge en gedreven schilder die in 2013 werd genomineerd voor de Nationale SchildersVakprijs in de categorie nieuwbouw. De nominatie betrof een geheel wit gespoten nieuwbouw woning. Het spuitwerk aan de vrijstaande villa was van zeer hoge kwaliteit en ontving veel lof van de vakjury.

"Ik kan zelfs 's avonds terecht met vragen en voor advies, dat tekent de service van De Betere Schilder."
www.stephanbaas.nl
Crone Schilderwerken
Crone Schilderwerken

Pepijn Crone van Crone Schilderwerken is met zijn schildersbedrijf gevestigd in Tiel en heeft inmiddels meer dan 5 werknemers. Pepijn is recentelijk verhuisd naar een pand van ruim 250 m2. Pepijn is overigens ook de uitvinder van de zogeheten Luiken Totem. Dit is een hulpmiddel voor schilders om meerdere luiken stofvrij en gemakkelijk te schilderen.

"De Betere Schilder denkt echt met je mee als je ergens een idee voor hebt of een oplossing zoekt voor een probleem, dat kun je niet over veel organisaties zeggen."
www.croneschilderwerken.nl
Wobben Schilders Staphorst
Wobben Schilders Staphorst

Evert Wobben is al sinds 2006 erkend Betere Schilder en is inmiddels uitgegroeid tot een schildersbedrijf met 10 werknemers. Wobben Schilders heeft in 2008 de Klanttevredenheid Award gewonnen.

"Dankzij Rob en Nick van De Betere Schilder is mijn bedrijf gegroeid in de regio en heb ik een ideale partner voor mijn schildersbedrijf"
www.wobbenschilders.nl
Boumans Schilderspecialist
Boumans Schilderspecialist

Ron Boumans is met zijn schildersbedrijf Boumans Schilderspecialist gevestigd in Haelen en heeft in 2013 de prestigieuze Klanttevredenheid Award gewonnen. Voor de oprichting van zijn bedrijf werkte hij als officieel verftechnisch adviseur bij verffabrikant Nelf, het onderwijs als instructeur schilder en voor die tijd werkte hij al vanaf zijn 16e als onderhoudsschilder. Naast zijn werkzaamheden is hij al 12 jaar werkzaam als officiële examinator bij Savantis.

"Mijn erkenning geeft klanten zekerheid en een extra duwtje in de rug mijn kant op"
www.boumansschilderspecialist.nl

Een erkend Betere Schilder heeft talloze voordelen!

  • IJzerksterk keurmerk
  • Offerte-aanvragen
  • Incassohulp
  • Gratis klantreviews
  • Landelijke uitstraling
  • Handige documenten
  • Altijd op de hoogte
  • Materiaal op maat
  • Juridische hulp
Bekijk alle voordelen!