Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Op zoek naar een Schilder in Leiden?

Schilder in Leiden gezocht? Vergelijk hier de beste schilders in Leiden gemakkelijk en snel!

Zoekt u een goede schilder in Leiden? Op onze website vindt u alle vakkundige schilders in Leiden en omstreken. Met ons ruime aanbod van getoetste erkend Betere Schilders in Leiden hoeft u niet meer verder te zoeken. U bent tevens gegarandeerd van een kwalitatief goed resultaat en een zeer klantvriendelijke service. Een bij De Betere Schilder aangesloten schildersbedrijf voldoet aan meerdere hoge kwaliteitseisen en levert zodoende een vakkundig resultaat. Ook voor schilderwerk aan het interieur van uw huis in Leiden kunt u bij De Betere Schilder terecht.  Zelfs restauratiewerk of het plaatsen van glas behoort tot de mogelijkheden. Bij De Betere Schilder zetten we de beste schildersbedrijven uit Leiden en omstreken voor u op een rijtje. Zo hoeft u zich niet zorgen te maken over de kwaliteit en kunt u zich focussen op het kiezen van een van onze getoetste erkend Betere Schilders.

Wilt u liever dat wij een schildersbedrijf uit Leiden voor u uitzoeken? Vraag dan hier een offerte aan.

 • Schildersbedrijf Martien Roelofs Gevestigd in Leiden Gemiddelde klantbeoordeling: 8,9 Lees Meer
 • Kwant Schilders Gevestigd in Leiden Gemiddelde klantbeoordeling: 9,4 Lees Meer
 • Onderhoudsbedrijf Sloos Gevestigd in Leiden Gemiddelde klantbeoordeling: 8,9 Lees Meer
 • Schildersbedrijf van Abswoude Gevestigd in Oegstgeest Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5 Lees Meer
 • M. Sloos Schilderwerken Gevestigd in Voorschoten Lees Meer
 • Schreuder Glas- en Schilderwerken Gevestigd in Noordwijk Gemiddelde klantbeoordeling: 6,3 Lees Meer
 • Schildersbedrijf Kleur Gevestigd in Voorhout Lees Meer
 • Schildersbedrijf Jan de Prie Gevestigd in Sassenheim Gemiddelde klantbeoordeling: 8,8 Lees Meer
 • H. Jansen Schildersbedrijf Gevestigd in Alphen aan den Rijn Gemiddelde klantbeoordeling: 9,2 Lees Meer
 • Schildersbedrijf Straver v.o.f. Gevestigd in Boskoop Lees Meer

De beste schildersbedrijven in Leiden en omstreken voor u geselecteerd

Bij De Betere Schilder hebben we voor u de beste schilders in Leiden geselecteerd. Bij de bij ons aangesloten schilders kunt u rekenen op het beste resultaat. Als uw huis in Leiden strak in de lak staat blijft uw huis meer waard en vermindert u tevens de kans op onverwachtse onderhoudskosten. Het exterieur en het interieur van uw woning moeten regelmatig onderhouden worden. Met goed lakwerk heeft u namelijk minder kans op houtrot of dergelijke problemen. Ook het nieuw laten behangen van uw woning of het laten spuiten van uw plafond of muren kunt u laten doen door een bij De Betere Schilder aangesloten schilder uit Leiden of omstreken. Zo kunt u optimaal genieten van uw woning en komt u niet voor verrassingen te staan. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u altijd een gratis en uiteraard vrijblijvende offerte aanvragen bij schildersbedrijf in Leiden.

Schildersbedrijven in Leiden hanteren het lage 9% Btw-tarief

Een bij De Betere Schilder aangesloten schildersbedrijf in Leiden en omstreken voldoet aan strenge en uitgebreide kwaliteitseisen, scoren een hoge klanttevredenheid bij de klanten in Leiden en hanteren het lage 9% BTW-tarief indien uw woning in Leiden of omstreken ouder is dan twee jaar. Zo kunt u uw huis voordelig laten schilderen. Omdat alle door De Betere Schilder erkende schilders in Leiden  strenge kwaliteitscontroles en toetsingen ondergaan kunnen we een hoge kwaliteit en een prachtig eindresultaat garanderen. Tevens komt u niet voor verrassingen te staan dankzij onze openbare klantbeoordelingen, uitgebreide klachtenprocedure en onze bemiddeling.

Bij De Betere Schilder aangesloten schilders in leiden bieden jarenlange garantie

Als u net uw woning in Leiden opnieuw heeft laten verven dan wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van het nieuwe schilderwerk genieten. U wilt uiteraard niet dat u achteraf voor verassingen komt te staan. Alle bij De Betere Schilder aangesloten schilders uit Leiden en omstreken leveren dankzij veel ervaring en kwaliteitseisen prachtig werk. Mocht er na verloop van tijd nou toch nog iets niet helemaal naar wens zijn dan kunt u zonder gedoe bij De Betere Schilder terecht voor een uitstekende garantie en uitgebreide klachtenregeling. Zo kunt u zonder zorgen uw huissleutel afgeven aan een aangesloten schildersbedrijf in Leiden en omstreken.

Als u niet op zoek bent naar een schilder in Leiden kunt u ook kijken naar een Betere Schilder uit bijvoorbeeld Den Haag, Zoetermeer of Alphen aan den Rijn

Offerte aanvragen

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

 • Getoetste schilders
 • Jarenlange garantie
 • Klachtenprocedure
 • Klanttevredenheid: 9,0
 • 9% BTW-tarief
 • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen