Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Wyger Smits Totaalonderhoud 89

De fakman, dêr ha Jo gemak fan!

8.9 1
Over ons

Wyger Smits Totaalonderhoud uit Damwâld, Fryslân, sinds 1760, staat voor:


Hoge kwaliteit totaalonderhoud aan gebouwen, woningen en constructies. Schilderwerk, gevelreiniging, kozijnvervanging, houtherstel, gootreiniging en reparatie en stukadoorswerk. Eenmalig, incidenteel onderhoud of meerjarige onderhoudsplanning. Alle onderhoudskosten inzichtelijk. Wij ontzorgen (woning)eigenaren, exploitanten en vastgoedbeheerders door gedegen onderzoek, een duidelijke begroting en vakkundige uitvoering. Onze organisatie staat garant voor een soepele coördinatie in vakmanschap. Schilderwerk, stukadoren, timmerwerk, installatie en loodgieterswerk. Alle disciplines vakkundig vertegenwoordigd: met onze medewerkers en met onze partners. Sinds 1760! Voor onderhoudsschilderwerk aan woningen geldt het lage 6% tarief, zowel op materiaal als op werkloon!

 

HR++ Isolatieglas met subsidie.
Ook in 2016 kunnen particuliere woningeigenaren de (Friese) Energiepremie aanvragen. Er zit voor 2016 nog ca. € 3,5 miljoen in de pot! De regeling is op een paar punten aangepast. Het isolatieglas valt onder 21% BTW.  Meteen subsidie aanvragen. Uiteraard ook mogelijk in andere provincies! De aanvraag is vereenvoudigd. Meer informatie? Klik hier!

Nieuwe Triple beglazing (3 laags). Met een U-waarde van 0,6. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Bekijk ook onze mogelijkheden met betrekking tot glas en beglazing >>

 

De Winterschilder
U kunt elk moment een afspraak met de Winterschilder maken! Topkwaliteit met korting per man per dag. In de wintermaanden van november t/m. maart extra voordelig. Maak kans op een iPad en € 500,- retour! Maak hier een afspraak.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen