Swertz Schilderwerken

Swertz Schilderwerken

Gebruikers waarderen deze schilder met een9,4
Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Decoratieschilderwerk Houtrotreparatie Kleuradvies Spuitwerk

Over Swertz Schilderwerken

Swertz Schilderwerken is een jong en dynamisch schildersbedrijf uit Alkmaar dat zich vooral richt op onderhouds- en renovatie schilderwerk. Het bedrijf is opgericht door de jonge ondernemer Patrick Swertz uit Alkmaar.


Sinds 2014 is ons bedrijf gevestigd in Alkmaar. Door de jaren heen hebben wij diverse opleidingen en cursussen met succes afgerond. Dat maakt ons de gediplomeerde schilders die wij nu zijn. Hierdoor zijn wij bekwaam in diverse vak vaardigheden waardoor wij die extra ‘Finishing Touch’ kunnen aanbieden.


Wij, als bedrijf, vinden het belangrijk om onze klanten altijd enthousiast te houden. Als de klant tevreden is, zijn wij dat ook! Kwaliteit en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel.


Door het aanbieden van verschillende diensten, willen wij ons hiermee onderscheiden in de markt. Zo hebt u altijd maar één aanspreekpunt, die alles voor u regelt.


Wij zullen doorgaan met het ontwikkelen van onszelf, zodat we in de toekomst nog meer diensten kunnen aanbieden.


 


Hebt u interesse in een van onze diensten? Dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Vervolgens maken wij voor u een passend voorstel.

Swertz Schilderwerken

Nicolaas Beetskade 52,
1816 BX Alkmaar
Vraag een offerte aan