Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Smid schilders & adviesbureau 95

Meer dan alleen een verfje in Zeeland!

9.5 61
Over ons

Smid schilders & adviesbureau is een jong en snel groeiend bedrijf, gestart eind 2006. Het bedrijf verricht werkzaamheden voor bedrijven en particulieren, voornamelijk in zeeland. De werkzaamheden bestaan grotendeels uit schilderwerk van nieuwbouw en renovatie, wandafwerking en beglazing. Ook nevenwerkzaamheden zoals stucwerk en houtrenovatie voeren wij uit. Tevens voorzien wij in gedegen adviezen voor schilderwerk, kleurgebruik etc. Ook voor adviezen voor planmatig onderhoud bent u op het juiste adres. Samen met de klant kunnen we een meerjarenplan voor schilderwerk maken. Indien men als particulier zelf aan de slag wil gaan, leveren we de materialen die specifiek voor dat werk nodig zijn
 
Begin 2013 heeft het bedrijf het certificaat  "Duurzame reparatie oplossingen" van Repair Care behaald. De totaaloplossing voor het renoveren van houtrot d.m.v. repareren, lamineren en deelvervanging met een garantie van 10 jaar op de uitvoering.

Repair Care
 
Smid schilders & adviesbureau onderscheidt zich in de markt door net dat beetje meer te doen voor zijn opdrachtgevers.
 
Wij zijn door Savantis erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om jongeren een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding.
Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.
 

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen