Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Sil Schildersbedrijf 10

 

1 1
Over ons

Sil Schildersbedrijf is te vinden in de regio Limburg. Dit is dan ook ons werkgebied. Wij leveren diensten binnen een straal van zo’n 50 kilometer rond deze regio. De diensten die wij aanbieden zijn zeer uiteenlopend. Zo kunt u ons inschakelen voor regulier schilderwerk, zoals het aanbrengen van lak (zowel binnen- als buitenshuis).

TIP: Bekijk onze Facebook-pagina voor de nieuwste projecten!

Het schilderwerk binnenshuis bepaalt de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wij leveren de hoogste kwaliteit in schilderwerk. Dit geldt onder andere voor het schilderen en mooi afwerken van plafonds en wanden. Uiteraard schilderen wij tevens houtwerk zoals deuren, plinten en kozijnen, vloeren en trappen.

Het verzorgen van schilderwerk buitenshuis vraagt extra zorg en aandacht. Het is belangrijk dat verf goed wordt aangebracht om het onderliggende hout (of ander materiaal) optimaal te beschermen. Zowel de juiste producten als de beste uitvoering zijn van groot belang bij het schilderen buitenshuis. Wij staan garant voor een goede en mooie afwerking.
Neemt u contact op met ons voor een vrijblijvend advies gericht op uw wensen. 
Uiteraard maken wij graag een offerte voor u en zijn wij beschikbaar voor advies.
Heeft u waterschade aan uw verfwerk of wanden en plafonds? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn en uw woonomgeving herstellen.


Naast schilderswerkzaamheden bieden wij de mogelijkheid om ons tevens uw kluswerk uit te laten voeren. Wij werken samen met een aantal zelfstandige
klusbedrijven in onze regio. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld wanden laten plaatsen, die wij vervolgens voor u afwerken. Zo bieden wij een totaaloplossing voor het verzorgen van uw kleine verbouwingen en de afwerking hiervan. Wij werken snel en kennen de beste vakmensen om uw project naar wens uit te voeren.

Wij werken alleen met de volgens de Arbo-normen toegestane verfproducten voor gebruik binnenshuis. Dit zijn hoogwaardige middelen met optimaal glansbehoud en een zeer goede dekking. Het leveren van kwaliteit staat voor ons voorop, bij ieder project en bij het uitvoeren van iedere klus. Ook het binnenshuis gebruiken van oplosmiddelvrije materialen hoort hierbij.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen