Schildersbedrijf van Gelderen

Schildersbedrijf van Gelderen

Behangwerk Binnenwerk Bouwkundig Buitenschilderwerk Kleuradvies Spuitwerk Stucwerk

Over Schildersbedrijf van Gelderen

Meer dan 43 jaar ervaring in het schildersvak
Is de gevel van uw woning toe aan een frisse make-over? Wilt u dat het stuc- en schilderwerk in uw bedrijfspand weer even ‘strak in het pak’ zit als de klanten die u ontvangt? Droomt u al jaren van een zonnige serre, maar ziet u op tegen de investering?

Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf bewijst graag dat kwaliteit niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Onze enthousiaste medewerkers combineren jarenlange ervaring met liefde voor het vak en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Van periodiek onderhoud tot grootschalige renovatie, en van strak kantoorpand tot sierlijk monument: kiezen voor Van Gelderen als uw schilder betekent kiezen voor een fraai en duurzaam resultaat. Dit ziet u dan ook terug in al onze werkzaamheden, ook als uw restauratie schilder in Den Haag en omstreken.

Veelzijdig en vakbekwaam
Bovendien gaan wij verder waar veel anderen stoppen. Zo kunt u ook op onze specialisten vertrouwen bij complexe projecten, zoals exclusieve wand- en plafondafwerkingen, reparaties na brand- en waterschade, restauraties en timmerwerkzaamheden. En wilt u uw meubels een tweede leven gunnen? Onze moderne meubelspuiterij is hét adres voor hoogwaardig spuitwerk!

Schildersbedrijf van Gelderen

Robijn 1a,
2719 SJ Zoetermeer
Vraag een offerte aan