Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Schildersbedrijf Mollen

Al 30 jaar degelijke kwaliteit!

Over ons

Schilderwerken Mollen Groesbeek, al 30 jaar degelijke kwaliteit!

 

Het schildersbedrijf wordt in 1987 opgestart door Tonnie Mollen. Al snel breidt het bedrijf uit en wordt er personeel aangenomen waaronder ook zijn oudste zoon. Een aantal jaren later treed ook de andere zoon toe tot het bedrijf. Als erkend leerbedrijf is er in de loop der jaren plaats voor meerdere stagiaires die bij Mollen Groesbeek deskundig worden opgeleid.

 

Schilderwerken Mollen Groesbeek staat in de regio al 30 jaar bekend als een schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert. Als erkend schildersbedrijf beschikt Mollen Groesbeek over ondernemers en alle mogelijke vak/technisch gerelateerde diploma’s. Het bedrijf onderscheid zich op vele fronten. Uitstraling en duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. De voorbehandelingen van de te bewerken objecten krijgen de meest zorgvuldige en juiste aandacht zodat uw pand langer beschermd blijft.

 

Schilderwerken Mollen Groesbeek is vanaf het ontstaan van kwaliteitsmerk AF erkend schildersbedrijf (Onderhoud NL Garantie) lid van deze organisatie. Door dit keurmerk is Schilderwerken Mollen Groesbeek in het verleden zelfs gekwalificeerd tot één van de betere schildersbedrijven in Nederland.

Het werkgebied van Mollen Groesbeek bestaat uit de gemeente Berg en Dal en omliggende regio. Mollen Groesbeek richt zich op renovatie en nieuwbouwwerk voor particulieren en bedrijven.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen