Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Schildersbedrijf Corn de Groot

Groot in schilderwerk!

Over ons

Werkzaam in de Bilt, Groenekan, Bosch en Duin en Bilthoven. Uw huis is uw visitekaartje, zo mogelijk ook het onze. Het is dan ook belangrijk om uw huis van buiten goed te onderhouden. Uiteindelijk werkt dit in uw eigen voordeel. Denkt u maar eens aan bladders, houtrot etc. Wij kunnen u een gedegen en eerlijk advies geven komende uit kennis en ervaring. Wij werken met hoogwaardige producten en mensen zodat wij u volledige garantie op ons werk kunnen bieden. Bezoek onze verfwinkel of kijk in onze webshop voor echte kwaliteitsverf.


Voor de binnenkant van uw huis kunt u op ons rekenen als ‘schoon’ bedrijf. Wij werken met oplosmiddelvrije verven wat ook voor u prettig is.
Op woningen van 2 jaar en ouder en hoofdzakelijk particulier bewoond geldt een Btw-tarief van 9%. Vakkennis is enorm belangrijk, maar het is niet de enige voorwaarde om naar volle tevredenheid te kunnen adviseren. Hiervoor is ook een klantgerichte en dienstverlenende mentaliteit nodig.


Schilderadvies
Als klant- en marktgerichte organisatie kunnen wij alleen goed functioneren als wij ervoor zorgen dat wij alle kennis over markten en producten in huis hebben. Bij Corn. de Groot nemen wij goed de tijd om te luisteren naar uw wensen. Daarbij gebruiken wij onze kennis en ervaring om u op de beste manier, aangepast aan uw situatie, vooruit te helpen.
Bel ons voor een afspraak: 030 228 31 26

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen