Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

JSchilderwerken 89

Meer dan alleen schilderwerk

8.9 0
Over ons

Jeroen Snippe
,,Na jarenlang elders ervaring te hebben opgedaan als schilder ben ik in september 2014 begonnen als zzp’er onder de naam JSchilderwerken.
Het is altijd spannend om de stap te zetten om voor jezelf te beginnen, maar ik weet dat mijn hart ligt bij het werken als schilder. Mijn ervaring, mijn vakbekwaamheid en mijn liefde voor het vak kan ik nu voortzetten in mijn eigen bedrijf in Westerbork.”

Een advies op maat is essentieel
,,Sinds het begin van JSchilderwerken werk ik met veel plezier aan uiteenlopende opdrachten bij particulieren in Noord-Nederland. De klant staat in mijn werk centraal; het schilderwerk begint en eindigt bij de klant. Voordat de eerste kwast wordt gezet, neem ik met de klant uitgebreid het werk door. Een advies op maat is essentieel. Mijn schilderwerk moet perfect zijn, eerder ga ik niet bij mijn klant weg.”

 

Meer dan alleen schilderwerk
JSchilderwerken doet overigens meer dan alleen schilderwerk voor binnen en buiten. Ook voor wandafwerking, kleuradvisering, houtrot reparaties, kunststofreiniging en beglazing bent u bij JSchilderwerken in Westerbork aan het juiste adres.

Voor meer informatie over JSchilderwerken of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Jeroen Snippe via email of 06-52214013.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen