Huting Schilderwerken

Huting Schilderwerken

Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Decoratieschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Kleuradvies Restauratiewerk Spuitwerk

Over Huting Schilderwerken

De allround vakman is vakbekwaam in zowel timmerwerk, schilderen, behangen en glaszetten. Schilders- en Onderhoudsbedrijf Huting Schilderwerken is gevestigd in Oosterhout Gld en staat voor topkwaliteit op het gebied van verftechnisch onderhoud.Eveneens voor wand- en plafond afwerking kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen vervanging van houtrot of totale vervanging van kozijnen en boeidelen en lijsten,. Wij beschikken over het juiste equipement om elke klus efficiâ??nt aan te pakken.Wij kunnen zeer snel inspelen op allerlei probleemsituatie«s. Wij zijn dus niet afhankelijk van een aannemer, die eerst langs moet komen als er houtrot wordt geconstateerd en die daarna de reparatie moet uitvoeren, waar wij weer op moeten wachten of terug moeten komen. Om zo de kosten te drukken, doen wij dat in eigen beheer en kan het schilderwerk gewoon doorgaan. Met een klein bedrijf zoals deze kunt u altijd verzekerd zijn van persoonlijke aandacht. Het voordeel is dat u altijd dezelfde contact persoon heeft ! Alhoewel ik altijd persoonlijke service verleen, kan ik ook grotere opdrachten aannemen.Daarvoor heb ik de beschikking over ervaren vakmensen die ik persoonlijk ken, zodat u verzekerd bent van vakwerk. 

Schilders- en Onderhoudsbedrijf Huting Schilderwerken is werkzaam in de regio Gelderland,en vindt haar klanten vooral in de particuliere sector. Voor advies of een offerte, die altijd gratis en geheel vrijblijvend is, kunt u contact opnemen via een directe mail of een afspraak te maken per telefoon.

Huting Schilderwerken

Oude Groenestraat 6,
6678 MB Oosterhout
Vraag een offerte aan