Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Grezel Schilders Totaalonderhoud 90

Hét schildersbedrijf van het noorden!

9 19
Over ons

En daar zijn we reuze trots op! We hoeven u niet te vertellen hoe goed we zijn in schilderwerk . Per slot zijn we al 25 jaar actief en het schilderen zit ons in het bloed. We zijn gespecialiseerd in het schilderen van (monumentale) panden, appartementen, gebouwen, kantoren en fabrieken in heel Noord Nederland. We hebben dan ook zeer tevreden klanten in de particuliere en zakelijke sfeer. We werken met aannemers, de overheid, verenigingen van eigenaren, scholen, zorginstellingen en particuliere huizenbezitters.

 

Van traditioneel behangwerk tot grootschalige renovatieprojecten

Het klinkt wellicht raar, maar schilderen is niet meer onze voornaamste bezigheid. Het ontzorgen van uw onderhoudsactiviteiten is onze voornaamste drijfveer. Niet alleen het traditionele schilderwerk maar ook grootschalige renovatieprojecten worden door de mannen en vrouwen van Grezel Schilders onder handen genomen.

Wij gecertificeerd volgens het VCA Keurmerk en zijn aangesloten bij de erkende kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder.

We zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren. Grezel schilders wil graag een allround pakket aanbieden en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten in heel Noord Nederland, met name in Drenthe en Groningen Ons vakwerk wordt afgestemd op uw wensen.


Kijkt u eens rond op onze site voor meer informatie over onze activiteiten. Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Wie een opdracht aan ons toevertrouwt, kan ervan op aan:

 

Grezel Schilders voor zorgeloos onderhoud!

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen