Content Schilderwerken

Content Schilderwerken

Gebruikers waarderen deze schilder met een8,6
Buitenschilderwerk Restauratiewerk Houtrotreparatie Kleuradvies Glaszetten Decoratieschilderwerk Binnenwerk

Over Content Schilderwerken

Content Schilderwerken is een modern schildersbedrijf uit Heerlen met de beste materialen, technieken en vakbekwaam personeel.

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en technieken. Wij zijn al meer dan 25 jaar een begrip op schildersgebied. Door gebruik te maken van hoogwaardige Sikkens producten zijn wij in staat om in elke periode verfwerkzaamheden te verrichten. Al onze materialen, steigers en machines hebben wij in eigen beheer.

Wij werken vanuit heldere offertes met marktconforme prijzen en proberen de overlast voor bewoners en gebruikers tot een minimum te beperken. Wij hebben geen dure kantoor- en bedrijfsgebouwen of vertegenwoordigers op de weg, dit houdt onze overheadkosten laag en dit ziet u dan ook terug in onze offertes.

Ons werkgebied ligt voornamelijk in Hoensbroek, Landgraaf, Valkenburg en de rest van Parkstad. Onze thuisbasis ligt in Heerlen. Ook in de rest van Zuid-Limburg helpen wij u graag met al uw schilderwerk, houtrot-herstel en glaswerk. Ook Maastricht en de rest van Limburg behoort tot ons werkgebied.

Content Schilderwerken

Ganzeweide 64A,
6413 GH Heerlen
Vraag een offerte aan