Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Combischilders 89

Voor duurzaam onderhoud!

8.9 84
Over ons

ECHTE KWALITEITSSCHILDERS REGIO ARNHEM
Hoewel je met schilderwerk spetters juist moet vermijden, zorgen wij wel altijd voor een spetterend eindresultaat. We mogen ons ook echte kwaliteitsschilders noemen. We maken namelijk onderdeel uit van Sikkens Quality Painters Lokaal Regio Arnhem.


VAN ALLE SCHILDERSMARKTEN THUIS
Bij Combischilders vinden we dat topkwaliteit schilderwerk voor iedereen weggelegd moet zijn. Daarom leveren we topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Je kunt op onze expertise rekenen van het advies tot aan de oplevering van het project.

 

5 JAAR GARANTIE OP SCHILDERWERK
Wij hebben vertrouwen in ons kwaliteitswerk. Binnen- en buitenschilderwerk dat door Combischilders gedaan is, daar heb je dan ook altijd 5 jaar garantie op. Vraag naar de voorwaarden.


EEN OFFERTE EN EEN BAKKIE KOFFIE
Wil je weten wat het schilderwerk aan je woning je gaat kosten? Vraag een offerte aan bij Combischilders. Onder het genot van een kop koffie spreken we de offerte daarna graag met je door, zodat je weet dat je op ons kunt bouwen en vertrouwen.


PROFITEER VAN WINTERKORTING
Is het binnenschilderwerk toe aan nieuwe schilderbeurt tussen 1 november en 1 maart? Dan krijg je winterkorting op de arbeid. Aangezien binnenschilderwerk in veel gevallen een behoorlijke investering is, kan het kortingsbedrag flink oplopen.

Neem gerust contact met ons op!

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen