Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Vermeulen Schilderwerken

Niet te groot voor klein werk en niet te klein voor groot werk

Over ons

Vermeulen Schilderwerken beschikt over jarenlange ervaring in het schildersvak. Onze schilders werken allemaal met respect voor en de uitgangspunten van het schildersambacht en combineren dit probleemloos met duurzame, moderne materialen. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. We werken tegen gunstige vergoedingen, maar willen niet per definitie de goedkoopste zijn. Wel de beste.

We volgen ontwikkelingen in de markt op de voet en weten zo altijd de juiste sfeer en uitstraling te bereiken voor uw woning of bedrijfspand. Zo zijn we bijvoorbeeld volledig thuis in het verwerken van krijt- en kalkverf in het interieur. Met onze dienstverlening staan we u in brede zin bij. We zijn specialist in binnen- en buitenschilderwerk, maar combineren dit met beglazing, wandafwerking en onderhoudswerken. Bovendien kunt u bij ons kiezen voor een onderhoudscontract; een duurzame oplossing voor een optimaal resultaat.

Vermeulen Schilderwerken werkt nauw samen met een aantal partners, waardoor we als geen ander in staat zijn uw persoonlijke wensen voor een interieur door te vertalen naar een kleur- en materiaaladvies op maat.

VERMEULEN SCHILDERWERKEN; WIJ VOELEN ONS NIET TE GROOT VOOR KLEIN WERK EN ZIJN ZEKER NIET TE KLEIN VOOR GROTE WERKEN.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 6% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen