Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Vakgroep West-Brabant BV

 

Over ons

Vakgroep West-Brabant BV is een samenwerkingsverband van zelfstandige, all-round vaklui met een jarenlange ervaring in het uitvoeren van alle soorten schilderklussen, van groot tot klein.

Hoewel klein (vier mensen) is het bedrijf goed en professioneel uitgerust met alle benodigde gereedschap en apparatuur, klim- en rijdend materieel, maar ook de kantoorfaciliteiten staan borg voor een gedegen calculatie en zorgvuldige administratie die recht doet aan het gewenste vakmanschap, maar ook aan de budgettaire ruimte voor de opdrachtgever.
Bovendien kan Vakgroep West-Brabant gebruik maken van een uitgebreid netwerk aan specialisten op allerlei vakgebieden om ook andere, niet schilder-gerelateerde problemen voor de opdrachtgever op gecoördineerde wijze op te lossen.

Vakbekwaamheid en snelheid, maar vooral ook betrouwbaarheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel geschreven en worden door een uitgebreide en groeiende klantenkring hogelijk gewaardeerd.
Korte lijnen en op een zakelijke, maar prettige wijze communiceren; afspraken nakomen en waar het maar enigszins kan iets extras doen voor de klant: dat zijn eigenschappen, die een opdrachtgever graag en met een gerust gevoel de sleutel van zijn voordeur doen overhandigen aan de mensen van Vakgroep West-Brabant BV.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen