Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Schilderwerken de Kruyf

 

Over ons

Schilderwerken de Kruyf is een middelgroot  bedrijf met meer dan 30 jaar schilderervaring. De hiernaast genoemde werkzaamheden voeren wij onder hoge service en kwaliteitsnormen uit, bij zowel particulieren, overheden, zorg, monumentenzorg als in de zakelijke sector.

Test ons zelf en verbaas u over ons enthousiasme, ook voor de kleine klus. Bij schilderwerken de Kruyf staan service en kwaliteit boven aan de ladder.  U ontvangt bij ons een duidelijke (vrijblijvende) offerte van onze schilder- en/of glaswerkzaamheden. Tevens bieden wij offertes aan voor planmatig onderhoud voor de komende 10 jaar. Hoewel ons hoofdkantoor in Drenthe gevestigd is, reikt ons werkgebied tot ver daarbuiten. Afstand is voor ons geen bezwaar.  

 

Verf- en behangwinkel

Naast ons schildersbedrijf zijn we ook actief als verf- en behangwinkel.

In onze verfwinkel een compleet assortiment voor de doe-het-zelver. Naast professionele verf en saus, ook behang, scan, kit, producten van Alabastine en Bison en nog veel meer…

10 tot 30% korting op (muur)verf. Direct leverbaar in elk gewenste kleur.
 

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u behoefte aan meer informatie, neem gerust telefonisch contact met ons op of bezoek onze website.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen