Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Schildersbedrijf Zwierstra 92

 

9.2 10
Over ons

Schildersbedrijf Zwierstra streeft naar het hoogst haalbare als het gaat om het leveren van kwaliteit.Er wordt nauw samengewerkt met de verftechnische specialisten van de groothandel, waardoor voortdurend met de beste materialen wordt gewerkt.
Het optimale resultaat wordt behaald door: nauwkeurig te luisteren naar de klant, het uitvoeren van een inspectie van het uit te voeren werk, het op maat maken van de offerte, het gebalanceerde kleuradvies, de solide uitvoering, een transparante factuur en niet te vergeten, de uitgebreide garantie met nazorg gedurende de gehele garantieperiode.

Bij schildersbedrijf Zwierstra kunt u niet alleen terecht voor schilderwerk, maar ook voor wandafwerking, houtrotreparatie * , glaszetten of zelfs andere kleinschalige andersoortige werkzaamheden. *(Schildersbedrijf Zwierstra is een gecertificeerd Window-care Specialist.)

Wilt u echter iets speciaals, zoals decoratieve wandafwerkingtechniek, een glazen deur of zelfs een prachtige gezeefdrukte glazen wand?
Het is allemaal mogelijk door de grote mate van flexibiliteit die Schildersbedrijf Zwierstra heeft, als zelfstandige zonder personeel.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen