Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Schildersbedrijf Wim Kremer 90

 

9 18
Over ons

AMBACHTELIJK SCHILDERS EN GLASZETBEDRIJF SINDS 1999


Na een dienstverband van 18 jaar bij eenzelfde werkgever heb ik destijds (1999) besloten een eigen onderneming op te starten met als doel een allround schildersbedrijf te worden, die zich in het begin vooral richtte op de particulier sector. Wij hebben inmiddels dan ook veel oude ambachtelijke klussen uitgevoerd en hierin een goede naam weten op te bouwen.


In de achter ons liggende jaren zijn er naast de particulier klanten ook veel andere klanten bij gekomen zoals een aantal Gemeentes, Aannemers, Projectontwikkelaars en Zorg instellingen. Als doelstelling voor nu en in de toekomst kiezen wij ervoor gekozen om met een klein aantal medewerkers (4) te werken om zodoende toch een korte schakel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer te creëren, met als praktisch voordeel dat dit vaak veel misverstanden voorkomt. Bij ons wordt de inkoop en verkoop van materialen, offerte opnames, calculaties e.d. alles wat binnen een schildersbedrijf aan werkzaamheden voorkomt, door een en dezelfde persoon uitgevoerd, waardoor zo efficiënt en correct mogelijk kan worden gewerkt, mede hierdoor wordt inschakeling van derden verminderd wat de flexibiliteit en snelheid van handelen zeker ten goede komt.


Kort samengevat, indien u zoek bent naar professionele en vakbekwame schilders dan nodigen wij u bij deze uit om contact met ons op te nemen voor bijvoorbeeld een gespecificeerde vrijblijvende offerte, voor kleuradvies of voor een meer jaren onderhoudsplan. Onder meer in regio Emmen en Stadskanaal.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen