Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Schildersbedrijf A. Schaap

Vaardig & Voordelig

Over ons

Hoe de juiste vakmensen voor u het verschil maken bij het verven en behangen

Verven en behangen: ineens heb je het. Het idee om alles weer eens flink op te knappen. Soms is een opknapbeurt broodnodig. Een potje verven en behangen is dan geen overbodige luxe.
Toch is verven en behangen een secure klus als je uit bent op het mooiste resultaat dat ook nog eens lang meegaat. Verf en behang zijn tenslotte basiselementen waar je minstens de komende jaren weer tegen aan wilt kunnen kijken.

Een beetje hulp bij het verven en behangen kan daarom al wonderen doen.Zoekt u hulp, kies dan voor een BS Erkend schildersbedrijf. BS Erkend stelt hoge eisen aan erkende schildersbedrijven en geeft pas een keurmerk af als aan al die eisen wordt voldaan. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

BS Erkende schildersbedrijven luisteren goed naar uw wensen en denken actief met je mee over de aanpak van uw project. De uitgebreide voorbereidingen, het deskundig kiezen van de juiste materialen en hulpmiddelen en de gediplomeerde schilders maken samen het verschil tussen een acceptabel eindresultaat en het overtreffen van uw verwachtingen.

Heeft u hulp en advies nodig van een BS-Erkend schildersbedrijf bij verven en behangen? Bel naar dhr. Schaap op 0345 59 94 95!
Uiteraard werken wij ook graag in Leerdam, Gorinchem en de gemeente Zederik!

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen