Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

SchildersKwaliteit 87

 

8.7 23
Over ons

SchildersKwaliteit is een schildersbedrijf gevestigd in de plaats Almere. Wij bestaan uit een klein en flexibel team van schilders. Schilders Kwaliteit bestaat sinds 2011 in zijn huidige vorm. Met name zijn wij actief op de particuliere woningmarkt, en beperkt actief voor zakelijke opdrachtgevers waaronder aannemers.


Onze missie is door ons als volgt omschreven:

"Al onze klanten ervaren de dienstverlening van Schilders Kwaliteit naar volle tevredenheid" 


Onze werkwijze is door het toepassen van moderne schildertechnieken efficiënt en kwalitatief hoogwaardig te noemen. De prijsstelling houden we voor u zo gunstig mogelijk. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten van of volgen het bestek van de opdrachtgever, zodat u de garantie krijgt dat u met onze expertise een optimaal eindresultaat krijgt.


Wij vinden uw mening zeer belangrijk als het gaat om de beoordeling van de door ons geleverde diensten en de geleverde kwaliteit van het werk.


Wij stellen u in de gelegenheid om na afloop van de uitgevoerde schilderswerkzaamheden mee te werken aan een klant tevredenheids onderzoek. Door uw beoordeling af te geven kunnen wij onze dienstverlening monitoren en verbeteren.


Spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u graag verder informeren over de mogelijkheden.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen