Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Roseboom Schilderwerken 88

 

8.8 32
Over ons

Ons bedrijf richt zich speciaal op onderhouds werk, zowel voor particulieren als bedrijven waarbij service en oog voor detail's vanzelfsprekend zijn.

Het leveren en plaatsen van diverse soorten glas is ook mogelijk door GJ Roseboom Schilderwerken. De mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt. Van enkel glas tot diverse soorten isolatieglas met een warmte reflecterende, geluidwerend, veiligheids, zonwerende of decoratieve funktie.HR++ glas wordt veel geplaatst. Wat is HR++ glas?HR-glas bestaat net als gewoon dubbelglas uit twee ruiten met een ruimte (spouw) ertussen. Het bijzondere van HR++ glas is de vrijwel onzichtbare flinterdunne metaallaag op de spouwzijde van de binnenruit.Door de hoge warmte-isolerende kwaliteiten van HR++ glas is er minder energie nodig voor ruimteverwarming dan bij ander glas. Bijna 80% van de warmte die door enkel glas verloren zou gaan kan met HR++ glas worden bespaard.

Wij behangen natuurlijk exlusief behang maar ook het gewone behang wordt met zorg geplakt ook kunnen wij scan en glasweefsel behang plakken en sausen in elke gewenste kleur .

Ook is het mogelijk om uw wanden te voorzien van quartz muurverven en saus of een mooi motief met de spons decoratief aangebracht .De mogelijkheden zijn legio en u kunt natuurlijk ook bij ons behang uitzoeken uit een stalenboek.

Heeft u behoeft aan meer informatie, bezoek dan onze website.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen