Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

RT Schilderwerken 10

 

10 1
Over ons

Waarom RT Schilderwerken? Omdat wij staan voor wie wij zijn en wij zijn voor wat we staan. Kortom, bij RT Schilderwerken uit De Goorn vindt u vakmensen met jarenlange ervaring die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Vakmensen die niet de waarheid willen verpakken met mooie woorden, maar van aanpakken met hun handen weten. En ja, verpakken kunnen ze ook, maar dan in een heel andere betekenis: dat doen deze ambachtswerkers met uw woning als ware het een mooi cadeau. De kozijnen, goten, daklijsten en wat al niet meer dat wij voor u schilderen: wij zien het als de spreekwoordelijke strik om dat prachtige eigendom dat uw huis is. 

En het blijft niet bij dat mooie plaatje van buiten, want ook de binnenkant wordt indien gewenst verfraaid. Dat kan met ambachtelijk schilderwerk (denk aan die prachtige wandversiering die net dat beetje extra aandacht nodig heeft), maar RT Schilderwerken heeft tevens de kennis en equipment om professioneel spuitwerk in het huis te verrichten.

En voor wie vooraf een stukje kleuradvies wil: ook daarvoor beschikt RT Schilderwerken niet alleen over de juiste tools maar ook over het spreekwoordelijke oog van de meester.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen