Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Philips Schilderwerken

 

Over ons

Philips Schilderwerken gevestigd te Geldermalsen is een allround schildersbedrijf met ruim 25 jaar ervaring in het betere kwalitatieve schilderwerk.
Wij verzorgen alle soorten schilderwerk zowel binnen als buiten. Onze kwaliteit en ervaring zijn opgebouwd door projecten in de particuliere sector (bestaand en nieuwbouw), de rijksgebouwendienst, monumentenzorg, kerken en andere restauratie objecten. Door deze uitgebreide vakkennis zijn wij in staat alle facetten van het schildersvak in hoogwaardige kwaliteit uit te voeren.


Eén van de specialismen van Philips Schilderwerken is het schilderen en spuiten van jachten.
Het schilderwerk wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers met een flinke dosis vakkennis en oog voor precisie en detail. Wij zijn pas tevreden als het eindresultaat voldoet aan de eisen die aan een professionele jachtschilder gesteld mogen worden. Om dit te bereiken worden hoogwaardige materialen en lakken toegepast in combinatie met moderne applicatiemethodes.
Dit kan op locatie, maar ook in één van onze werkplaatsen aan het water in Geldermalsen of in Heukelum.


Ook het aanbrengen van behang en wandafwerking en meerkleuren spuittechniek verzorgen wij. Kortom een veelzijdig en allround schildersbedrijf waar kwaliteit en vakmanschap een begrip is en een vereiste, en klanttevredenheid een must.
Met deze informatie en vakkennis kunnen wij voor u een passende maar ook veelzijdige offerte maken in alle onderdelen het schildersvak.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen