Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Jan Goossens Schilderwerken

Als u kwaliteit belangrijk vindt!

Over ons

Een historie van 300 jaar schilders in de familie.Jan Goossens heeft ruim 25 jaar ervaring als onderhoudsschilder in vnl. de particuliere sektor, maar ook (overheids)instellingen, aannemers en bedrijven weten ons te vinden.Ons team heeft zich gespecialiseerd in restauratiewerk, reparatie en onderhoud. We werken uitsluitend met milieuvriendelijke kwaliteitsproducten en alles wordt vakkundig opgeleverd.Daarom kunnen we, afhankelijk van het verfsysteem,4 jaar garantie geven op binnen-, en 3 jaar op buitenschilderwerk.Een onderhoudsplan behoort tot de mogelijkheden en scheelt aanzienlijk in de kosten.

Wilt u eens heel iets anders: wij helpen u graag met advies voor de juiste kleur, afgestemd op uw woonwensen.Maak gebruik van de voordeelregelingen:Het verlaagde BTW tarief van 6% (i.p.v. de gebruikelijke 19%) bij woningen die ouder zijn dan 2 jaar.

De Winterkorting op het schilderwerk tussen 15 november en 18 maart.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor:Schilderwerk, kleuradvies, onderhoudsplan, glaszetten of behangen?Bel dan voor een afspraak met: 073-5940924 of 06-20056521.

Jan Goossens Schilderwerken : Als u kwaliteit belangrijk vindt!

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 6% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen