Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Jan Goossens Schilderwerken

Als u kwaliteit belangrijk vindt!

Over ons

Een historie van 300 jaar schilders in de familie. Jan Goossens bestaat 20 jaar, en heeft ruim 40 jaar ervaring als onderhoudsschilder in vnl. de particuliere sector, maar ook (overheid)instellingen, VVE, aannemers en bedrijven weten ons te vinden. Ons team heeft zich gespecialiseerd in restauratiewerk, reparatie en onderhoud. Dat we met de tijd mee gaan bewijst onze trainingen, onder vakkundige begeleiding, in spuittechnieken. Een investering in de nieuwste spuitapparatuur die werkt met verwarmde verf, wat weinig overspray veroorzaakt, en waardoor er snel en esthetisch de juiste diklaagte wordt aangebracht.

We werken uitsluitend met milieuvriendelijke kwaliteitsproducten en alles wordt vakkundig opgeleverd. Daarom kunnen we, afhankelijk van het verfsysteem,4 jaar garantie geven op binnen-, en 3 jaar op buitenschilderwerk. Een onderhoudsplan behoort tot de mogelijkheden en scheelt aanzienlijk in de kosten.

Wilt u eens heel iets anders, of meer dan een effen muur? Wij helpen u graag met advies voor de juiste kleur, structuur, of technieken zoals betonlook, tamponeren, of white wash: afgestemd op uw woonwensen.

Maak gebruik van de voordeelregeling: Het verlaagde btw-tarief van 9% (i.p.v. de gebruikelijke 21%) bij woningen die ouder zijn dan 2 jaar.


Wilt u een vrijblijvende offerte voor: Schilderwerk, kleuradvies, onderhoudsplan, glaszetten of behangen? Stuur dan een mail naar: info@jangoossensschilderwerken.nl of bel naar 073-5940924.

Jan Goossens Schilderwerken: Als u kwaliteit belangrijk vindt!

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen