Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Versluis Vakschilders 93

Een Begrip in Vakwerk

9.3 39
Over ons

Bent u op zoek naar een degelijk en betrouwbaar schildersbedrijf in de brede regio rondom Leerdam? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Versluis Vakschilders staat voor kwaliteitsschilderwerk tegen een eerlijke en nette prijs. Van prijsopgave tot oplevering zorg ik voor het beste resultaat.

Versluis Vakschilders heeft een persoonlijke betrokkenheid bij alle opdrachten. Wij leggen de nadruk op betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit. Dat geldt vanaf de eerste voorbespreking tot de definitieve oplevering en nazorg. Naast de zo vanzelfsprekende prijs- kwaliteitverhouding gaat de service van Versluis Vakschilders verder, Wij hechten namelijk veel waarde aan een langdurige samenwerking. Daarom staan klanttevredenheid en vertrouwen centraal bij de wensen van onze opdrachtgever(s).

U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing en op een professionele uitvoering met behulp van hoogwaardige verfsystemen en producten om de duurzaamheid van uw woning of bedrijfspand te verlengen.

Voor Wie?

Mijn schildersbedrijf is gespecialiseerd in particulier schilderwerk, maar verzorgt ook schilderwerk aan bedrijfspanden en monumentale panden. Wij voeren al uw soorten buiten- en binnenschilderwerk met veel enthousiasme en betrokkenheid uit. Verder bestaan onze werkzaamheden uit wand-plafondafwerking, spuitwerk, glaswerk en houtrotreparaties. Wij bieden u een diversiteit aan diensten zodat u weer jaren vooruitkunt. En uiteraard vertrek ik niet voordat uw project naar volle tevredenheid is uitgevoerd!

Heeft u (nieuwe) plannen voor uw woning of bedrijfspand, en wilt u die graag realiteit zien worden door Versluis Vakschilders? Dan maak ik graag een vrijblijvende en gedetailleerde offerte voor u. Kijkt u voor meer informatie over ons bedrijf, ook even op onze website.

Wij werken overigens in de postcodegebieden 4000 t/m 4200, 2959 t/m 2977 en 3350 t/m 3390

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen