Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

All-In Vastgoedonderhoud

 

Over ons

Als schildersbedrijf zijn wij sinds 1991 actief in de particuliere- en bedrijfssector als ook voor woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren. 


Onze kernactiviteit binnen de particuliere sector bestaat uit het geven van advies en uitvoering geven aan het schilderonderhoud van uw woning. Als schildersbedrijf weten wij als geen ander wat het belang voor u is, om met ons geleverde vakwerk uw woning in optimale staat te houden.


De schilderwerkzaamheden kunt u ook op laten nemen in een meerjaren onderhoudsplan waardoor de kosten voor u, per jaar, overzichtelijk zijn en uw woning in optimale conditie blijft zonder achterstallig onderhoud". "Voor bedrijven, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren kunnen wij naast het leveren van kwalitatief hoogstaand schilderwerk tevens als projectmanager functioneren, waarin wij volgens 'Prince 2' gecertificeerd zijn". "Velen zijn u voorgegaan waarbij het meedenken in prijs kwaliteit verhouding als ook de service naar u toe, bij ons van het grootste belang zijn. Het geven van onze nazorg, uniek in de schilderswereld, betekend veel voor onze klanten iets waar we trots op zijn". Kies het juiste, Kies voor All-in Vastgoedonderhoud!

Wij werken naast de regio Dordrecht, ook in regio's Schouwen-Duiveland, Bruinisse, Zierikzee en grote gebieden van provincie Zeeland.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 6% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen