Admiraal Schilderwerken

Admiraal Schilderwerken

Gebruikers waarderen deze schilder met een9,2
Buitenschilderwerk Restauratiewerk Houtrotreparatie Kleuradvies Glaszetten Behangwerk Decoratieschilderwerk Binnenwerk

Over Admiraal Schilderwerken

Beste bezoeker(ster),Wij richten ons vooral op de particuliere sector en (kleine aannemers) die hoge kwaliteit schilderwerk en afwerking wensen.


Na ruime ervaring te hebben opgedaan als industriespuiter en -schilder heb ik deze vaardigheden weten te combineren in het schildersvak. Dit tesamen met een creatieve geest zorgt voor talloze mogelijkheden van het afwerken van bijvoorbeeld wanden en/of plafonds.


U kunt bij ons ook terecht voor: Plakken en afwerken van glasvlies/vezel behang. Ook voor het verwerken van andere behang soorten kunt u bij ons terecht. Creatieve wandafwerking zoals het aanbrengen van een muurschildering op b.v kinderkamer.Plaatsen en afwerken van enkele en dubele beglazing.Het herstellen van kozijnen met houtrot.Verzorgen van kleine timmerwerkzaamheden b.v: vervangen van windveren, goot/overstek reparatie.Het vernieuwen van (onder)dorpels bij ramen en/of deurkozijen.


Grotere timmerwerkzaamheden worden door een timmerman verricht b.v: het maken of herstellen van nieuwe of oude kozijnen(kozijnen met schuiframen en sierranden), vernieuwen van raamluiken,draairamen, deuren enz.Nu meer dan een jaar na het opstarten van de zaak die dankzij het vertrouwen van de eerste klanten is opgebouwd zorgen deze voor de benodigde 'mond op mond reclame' waar de zaak nog met succes op draait! Wij werken ook in grote gebieden van de provincie Zeeland.

Admiraal Schilderwerken

Molenweg 41,
3255 AP Oude-Tonge
Vraag een offerte aan