Menu
Inschrijven als schilder
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Inschrijven als schilder

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs bekend

Schilder

Uit de vele inzendingen voor de Nationale SchildersVakprijs is een voorselectie gemaakt die kans maken op één van de prijzen. Met liefst zes projecten van erkend Betere Schilders in de voorselectie belooft het in november een spannende uitreiking te worden.

Sinds dit jaar is ook Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder vol trots sponsor van de Nationale SchildersVakprijs.
Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder onderschrijft namelijk, net als deze vakprijs, het belang ons mooie schildersvak te ondersteunen en te inspireren door middel van een sterk keurmerk en veel andere voorzieningen voor zelfstandige en middelgrote schildersbedrijven. Opdat iedereen in de sector trots kan zijn op zijn of haar vak.

Des te mooier als zes projecten in de voorselectie toebehoren aan erkend Betere Schilders. We lichten ze graag voor u uit.

 

De Goede Doelen Loterij, Amsterdam
Swertz Schilderwerken

Het aanbrengen van een decoratieve techniek op de wanden van verschillende kernen in het nieuwe, energieneutrale pand van De Goede Doelen Loterij in Amsterdam. Door onze ervaringen in het gebruik van de Sigmulto Stucco, zijn wij als specialist benaderd om dit werk uit te voeren. 

Swertz Schilderwerken

 

Woning Eikstraat, Haarzuilens
Schildersbedrijf Bloemendaal & Kerkhoven

Wij kregen de opdracht om een bestaande woning aan de Eikstraat in Haarzuilens geheel te schilderen: kozijnen, ramen, deuren, daklijsten, dakkapellen en luiken aan de buitenzijde van de woning. Na het reinigen, schuren, repareren, kitten en bijgronden hebben we alle onderdelen twee maal geheel geschilderd in vijf verschillende kleuren.

Bloemendaal&Kerkhoven

 

Hofwoningen in de Woerd, De Meern
Peekschilderwerken

Het project omvat het onderhoud aan 18 hofwoningen in De Woerd in De Meern. Een schitterende plek met een gezamenlijke tuin waar iedereen samenkomt. We hebben alles onderhanden genomen: de gevels en al het houtwerk en alle beneden huizen zijn voorzien van luiken (bij elkaar 120 stuks) die we hebben gerepareerd en geschilderd.

Peekschilderwerken

 

Kapsalon De Barbiers, Purmerend
Het Schilderspaleis

Het onderhoud van kapsalon de Barbiers in Purmerend was een mooie uitdaging. Een pand van ruim 100 jaar oud met veel achterstallig onderhoud vroeg een grondige opknapbeurt, waarbij veel herstel- en besnijwerkzaamheden nodig waren.

Het Schilderpaleis

 

29 Woningen Stiphout, Helmond
Anthony van Dinter Schilderwerken

Het project omvat het schilderen 29 nieuwbouwwoningen in de wijk Stiphout in Helmond. Wij, vader en zoon, realiseerden dit mooie project. Een enorm groot werk voor ons, maar wij hebben het kunnen waarmaken. Alle huizen zijn prachtig wit gespoten waardoor ze een nog chiquere uitstraling hebben gekregen. 

Anthony

 

Woonboerderij, Laren
Bakkermeesterschilders

De oorspronkelijke opdracht was het schilderen van deze woonboerderij met bijgebouw in Laren (NH), waarbij de uitstraling van de boerderij van ouderwets naar modern moest worden gewijzigd. Het object is een woonboerderij uit 18e eeuw.

Bakker

 

De vakjury maakt op een later tijdstip bekend welke 9 projecten uiteindelijk zijn genomineerd voor de Nationale SchildersVakprijs 2019 en meedingen naar de categorieprijzen, de overall Vakjuryprijs en de Publieksprijs.

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder heeft talloze voordelen!

  • IJzerksterk keurmerk
  • Offerte-aanvragen
  • Incassohulp
  • Gratis klantreviews
  • Landelijke uitstraling
  • Handige documenten
  • Altijd op de hoogte
  • Materiaal op maat
  • Juridische hulp
Bekijk alle voordelen!