Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Landelijke radiocampagne voor schilderwerk

Schilder

BERGSCHENHOEK – De komende tijd gaat Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder met twee zeer herkenbare radiocommercials adverteren bij zowel Radio10 als 100%NL, waar de spots zo’n 20 miljoen keer zullen worden beluisterd.

Nick Polm van De Betere Schilder: "Kwalitatief schilderwerk is enorm belangrijk. Slecht uitgevoerd schilderwerk kan er namelijk op het eerste gezicht prima uitzien, maar kan binnen afzienbare tijd al gaan afbladderen. Voor schilderwerk geldt dan ook heel vaak het gezegde 'goedkoop is duurkoop'.

"Als keurmerk hechten wij veel waarde aan kwaliteit, service en garantie. In zee gaan met een erkend Betere Schilder geeft de opdrachtgever de zekerheid en het vertrouwen dat het werk strak en fraai wordt opgeleverd. En om deze getoetste schilders onder de aandacht te brengen in heel Nederland zijn wij een radiocampagne gestart."

De radiospots zijn dan ook gericht op de opdrachtgever, erg herkenbaar en nodigen uit voor een erkende schilder te kiezen via onze website. Hier concurreren schilders niet met elkaar, maar bent u meteen zeker van kwalitatief, goed schilderwerk en uitstekende garantie.


Spot 1:

 

Spot 2:

terug naar vorige pagina

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen